Rise bitmiş ? :)

themurolity

Üye
Dün en az 8 farklı mage party ve 8 ayrı mage ekip vardı. Bir şey söylerken destekli atın be kardeşim. Oyunu oynamıyorsunuz sonra gelip burda ahkam kesiyorsunuz.
Bak hemen seni yalanlayayım. Scootmage Eğer forumdaysa ve okuyorsa yorum yapacaktır. Dün mage bulamadığı için beni ( okcuyum ) party e aldı. Lup kaçırma yeter dedi. Karışıda 1 party mage vardı. Navi nickli birilerini gördüm ancak clan party mi bilmiyorum. Naviden birileri okursa onlarda yazarlar. Söylediğim saat 21:00 - 22: 00 saatleri arasında. Bizde yalan olmaz. Varsa yayının dün ile ilgili buyur at sayalım 8 mage ekip i

FanteziTanrisi

Üye
O kadar çok iyi biliyorsan şu sorununda cevabını ver. 50 tane mage clandan neden 2 tane mage clan kaldı ? Senin söylediklerine gelecek olursak koskoca boş yazdıkların çünkü herkes neyin ne olduğunu biliyor. Rogue gelecek 2400 vuracak warrior gelecek 1600 vuracak ben 1 k vuruyorum diye ağlayacaklar nerf üstüne nerf atacaklar. Skili nerf yedi stafı nerf yedi takısı nerf yedi. Oyunu bırakan 48 clan çöp bir şey bilmiyor ama siz kralsınız her şeyin en iyisini biliyorsunuz. Devam edin böyle bir zaman sonra boş bowl da boss kesersiniz
oyunu 48 mage clan mı bıraktı 350 mage clan mı bıraktı bılmem rasgele saga sola nova atarak herkesı keserek hıc bır oyunculuk, pusu veya düşünme kabiliyeti gerektirmeden yuzlerce kill almak tatlıydı. Şimdi bu saydıklarım gerektiği için sadece oynamayı bılen 2-3 ekip kaldı. Bu sana son mesajımdı kardeş daha bu konuda tartışmaya gerek yok ben herkese rasgele tek atarım onlar bana vuramaz hahahah mantıgı bıttıgı yerde geriye gercek oyunvular kalır ki oda oyuna yeter, kalanların gitmesi tüm oyunculara fayda sağlıyor ayak altında dolaşmamalrı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt