Rise da 65 %100 olunca neler yapabilirsiniz

Benbu

Üye
-65 bir mage isen tek yapabileceğin
-paran varsa pazar yoksa toplayıcılık
-günde 1 defada parti zindan (solo easy dısındakileri kesmek 200 er pot)
-death valley gidersen tek yersın parti ravene girsen asaslar içinde kol gezer cips gibi yerler 1 saatte 1m coin kasarsın 1 item duserse 8 e bolunur 2 3 m ordan duser ama 20 30 defa ölmüş sinirden elin ayağın titrer moda gelirsin
-gece farm yapayım sakin olur dersin gece 4 e girersin flame roc dönmeye baslarsın sadece 1 tane okcu veya str pries selam bile demeden 3 4 tane magenın elınden slotu alıverır gene sinirden ellerin titrer( ama aynı rogue priestler toplu raven gorunce abi alsana exp lazım derler)
-solo farm atabilecegin herhangi bir yer yok zaten 8 paper setim (mp) olmasına ragmen proteandaki flame rockları 3 turda kesiyorum değmiyor yani
Kısacası 1 level adamın yapabilecekleriyle senın yapabileceklerin aynı eğer mageysen oda toplayıcılık işte

IFIRTINAI

Üye
Tekrardan selamlar,

Artık gönül rahatlığıyla forumda son saatlerimi geçiriyorum. Kimse kusura bakmasın exp kas farm yap ezik kes üçgeninde bir oyunda, bağımlı olmayan kimse memnun olmaz ve şikayetlerini dile getirir. Siz yerli ve milli bilinciyle hareket ettikçe eskiden paranız çalınıyordu, şuan hem paranız hem vaktiniz hem sağlığınız çalınıyor hem de bir oyun sayesinde. Uyumaya devam.

Aynı gün hem global bir oyunda güncelleme, hem de türk oyununda güncelleme yayınlandı. Nasıl bir hata yapıp da 1 ayımı heba ettiğimi bu güncelleme sayesinde anlamış oldum. Hatanın neresinden dönersek kardır.

Aklı başında bilinçli insanlarla güzel ve keyifli oyunlarda görüşmek dileğiyle.

Edit: Yapılan eleştirileri ağlamak olarak nitelendirerek görüş veya karşı görüş sunmak yerine polemik çıkarmaya çalışmak bu kitlenin en büyük sorunu. Ve bu oyun da tam olarak bu kitleye hitap ediyor ki her şeyden memnunlar. Oyun bu haliyle kalsın, gram değişme güncelleme olmasın bu kitle yine oynar. Türkiye de para kazanmak gerçekten çok kolay gün geçtikçe daha iyi anlıyorum.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt