Rise Döner Ve Kebap Salonu

JohnPlane

Üye
Her gün farmdan evinin kirasını ve dönerinin parasını çıkaramadığı için ağlayanlar için günlük 625 TL yövmiyeyle dönercide çalışacak eleman arıyorum 6 gün 8 Saat çalışacak.
( Sadece Ağlayan Farmcılar dan alıcam oyunu oyun olarak oynayanları işe almam )

gamion596

Üye
Olay hiçbir zaman gerçek para olmadı, eğer ben canavar kesiyorsam coins bol bol kazanmalıyım. Sen böyle yazıyorsun ama muhtemelen senin 8 çarın var bir yerde 7/24 afk farm yapıyorsun, eliyle oynayan insanların kazanmasını istemiyorsun.

Farm oyunun can damarı yönetim istersen gb satışı kapattı yapanları banlasın ama elle farm atmayı getirsin böylece haksız 8 çarla farm atanlara darve vurulmuş olur.

JusTTory

Üye
önceden ev kirasını ödüyorduk şuan faturaları ödeyebilirsek şükür ediyoruz :D :D :D

JohnPlane

Üye
Olay hiçbir zaman gerçek para olmadı, eğer ben canavar kesiyorsam coins bol bol kazanmalıyım. Sen böyle yazıyorsun ama muhtemelen senin 8 çarın var bir yerde 7/24 afk farm yapıyorsun, eliyle oynayan insanların kazanmasını istemiyorsun.

Farm oyunun can damarı yönetim istersen gb satışı kapattı yapanları banlasın ama elle farm atmayı getirsin böylece haksız 8 çarla farm atanlara darve vurulmuş olur.
Kazansın herkes kazansın ama bak bazı tipler var hayatsızca slot tutuyor eliyle kapışıp slotu kaybederse hemen adam çağırıyor başkasını dahil sokmuyor böyle tipler var yarın yokmuş hayatta başka hiçbirşey yokmuş gibi farm yapan tipler var XMOSCOWW SPAREZZA mesela 2 arkadaş bunlar dönercide çalışıyormuş çıkmışlar işten sabahtan gece yatana kadar flame rockta farm yapıyorlar şaka gibi :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt