Rise Launcher Sorunu

ORTİ

Yeni Üye
Rise Launcher sistem otomatik yönlendirmeyle yapılması sonrasında başlat çalışmıyor diye söyleyenler ve konu hakkında inceleme sağlanırsa sevinirim.

iyi forumlar

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    565.8 KB · Görüntüleme: 63

ryukin23

Yeni Üye
Oyuna giremiyorum bende de aynı problem var. Ne diye Launcher sistemi değiştiler bir anda anlamadım. Mağdur olan yine biz olduk.

ORTİ

Yeni Üye
Oyuna giremiyorum bende de aynı problem var. Ne diye Launcher sistemi değiştiler bir anda anlamadım. Mağdur olan yine biz olduk.
Merhaba: Çözüm sistemden komple kaldırıp tekrar dan temiz bir kurulum yaparak bu şekilde bir çok arkadaşlarımız tekrardan oyuna giriş yaptı.

Bilginize.

Meapr

Moderator
Rise Launcher sistem otomatik yönlendirmeyle yapılması sonrasında başlat çalışmıyor diye söyleyenler ve konu hakkında inceleme sağlanırsa sevinirim.

iyi forumlar
Merhabalar,
Rise Online Launcher'ında sorun yaşayan oyuncularımız, bırakacağım linkteki Launcher'ı indirip "Rise Online" klasörünün içerisine atınız.
Ardından atmış olduğunuz dosyayı çalıştırınız. Sorunu devam eden oyuncularımızın, özelden bizlere yazmalarını rica etmekteyiz. https://download.riseonlineworld.com/ue5/New_Launcher.exe

Aynı zamanda BURAYA tıklayarak .NET 8.0 Desktop Runtime (v8.0.13) - Windows x64 Installer dosyasını indirip kurmanız yeterli olacaktır.

İyi forumlar.

DenizBerat

Üye
Merhabalar,
Rise Online Launcher'ında sorun yaşayan oyuncularımız, bırakacağım linkteki Launcher'ı indirip "Rise Online" klasörünün içerisine atınız.
Ardından atmış olduğunuz dosyayı çalıştırınız. Sorunu devam eden oyuncularımızın, özelden bizlere yazmalarını rica etmekteyiz. https://download.riseonlineworld.com/ue5/New_Launcher.exe

Aynı zamanda BURAYA tıklayarak .NET 8.0 Desktop Runtime (v8.0.13) - Windows x64 Installer dosyasını indirip kurmanız yeterli olacaktır.

İyi forumlar.
PUA:Win32/Softcnapp bu nedir. Oyun başlamiyor.. Virüs olarak aliliyor yeniclient i

Meapr

Moderator
PUA:Win32/Softcnapp bu nedir. Oyun başlamiyor.. Virüs olarak aliliyor yeniclient i
Merhaba Deniz,

Oyun istemcileri, bazı koruma mekanizmaları ve dosya yapıları nedeniyle antivirüsler tarafından "Potansiyel Olarak İstenmeyen Uygulama (PUA)" olarak algılanabilir. Bu, genellikle sahte bir uyarıdır (false - positive) ve oyunun zararlı olduğu anlamına gelmez.

Çözüm adımları olarak;
  • Antivirüs Karantinasını Kontrol Edin → Windows Defender'da Koruma Geçmişi bölümünden istemci dosyalarının silinip silinmediğini kontrol edin.
  • Antivirüs Dışlama Listesine EkleyinWindows Defender → Ayarlar → Dışlamalar kısmına oyunun kurulu olduğu klasörü ekleyin.
  • Windows Güvenlik Duvarı'na oyunu ekleyin.
  • Oyunu Yönetici Olarak Çalıştırın.
Sorun devam ederse, 'saved' dosyaları da dahil olmak üzere tüm dosyalarını silip yeniden indirerek kurulum yapın.

İyi forumlar.

DenizBerat

Üye
Merhabalar,

İyi forumlar.
Yaptım işe yaramadı.

armes

Yeni Üye
bende de aynı sorun var login diyorum loading yazısı dönüyor oyuna giremiyorum. server connection error hatası veriyor bir süre sonra

Meapr

Moderator
bende de aynı sorun var login diyorum loading yazısı dönüyor oyuna giremiyorum. server connection error hatası veriyor bir süre sonra
Merhaba, Şu an için genel bir sorun mevcut.
Ekipler yaşanan giriş sorunlarının farkında ve çözüm için çalışmalarını sürdürüyor. Kısa süre içinde düzeltilmesi bekleniyor. Gelişmeler oldukça bilgilendirme yapacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt