Rise Online Adaleti Nerede & OTCHİWA..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Brzenska

Üye
Öncelikle Herkese Merhaba , Kapalı Betada Kazanmış Olduğum NFT Pelerin Metamask hesabımda gözükmüyor ,çeşitli bahaneler ile 5 gündür geçiştiriliyorum. ilgilenicez denildi ne ilgilenen var ne bir discordtan iletişime geçen. Kazanılan bir Pelerini neden halen alamıyorum 5 gündür sizleri bekliyorum yazan eden soran yok nerde bu adalet ?

Ekli dosyalar

• 31312f.png
    31312f.png
    314.4 KB · Görüntüleme: 167
  • 3131232.png
    3131232.png
    324 KB · Görüntüleme: 168

bessine

Üye
oyun açılmadan böyle sorunlar oluyorsa açıldıktan sonra daha ilgi alakayı keserler o zaman ben metin2 geliyorum orada öyle ne ilgi ne alaka

shady19071907

Üye
Kanka aktarmazlarsa haklısın da oyun açılmamış daha. Mutlaka teslim ederler biraz gereksiz çıkışmamış mısın?

bessine

Üye
adamlara destek sistemi üzerindne soru soruyorum oto yanıtlandı almışlar güzel yönetim

Brzenska

Üye
8 nisan da bir arkadaş konu açmış oda NFT pelerini metamask hesabında gözükmediği için yada yollanmadığı için. Modlara foruma konu açmak istemediğimi söyledim zaten ama kimse bir cevap vermediği için açmam gerektiğini düşündüm. 8 nisan da foruma konu açan arkadaş ödülünü almıştır bu arada

Phitlon

Üye
Kapalı Betada kazanılmış olan NFT Pelerin Ödülleri kişilerin hesap accountlarına tanımlı olduğu için Roko Token gibi istenildiği zaman metamaska aktarılabiliyor olması gerekmektedir.

Ayrıca Gm arkadaşların vermiş olduğu yanıtlar gibi Belirli Bir Süre İçerisinde aktarmamız gerekli olduğu bilgisi herhangi bir Rise Online RESMİ KANALI aracılığıyla biz oyunculara bildirilmemiştir.

Sonuç olarak Brzenska' ya NFT pelerini konusunda yardımcı olunması gerekmektedir.Umarım ADALET yerini Bulur, OTCHİWA ' nın ADALET Terazisi bir daha haksızlığa boyun eğip yere eğilmez.

Brzenska

Üye
Bence sabırlı olmak lazım dostum. Fazla komplike bir yapı oluşturuldu birkaç günün önemi yok bence.
Sabırdan yana sıkıntı yok dostum , oyunun en başından beri oynayan birisiyim elimizden geldiği kadar oyundaki sorunları bulup yönetime ticket atıp destek veren ekibiz, ilk zamanlarda sorunlar çok olsada o sorunlu zamanlarda bile oyuna girip vakit harcadık yani sabırdan yana sıkıntı yok , sadece bu sorunun düzelmesi için iletişime geçtiğimde bir çözüme ulaşmaması . Haksız yere ben pelerin istemiyorum sadece kazandığım bir pelerini kullanmak istiyorum bu kadar

Otchiwa

Üye
çok gereksiz bir çıkış olmuş. oyun açılmak üzere ekip korkunç derecede mesai yapıyor, siz ise resmen haksızlık yapmışsınız. bunca emeğe böyle bir sitem çok kırıcı.

Phitlon

Üye
çok gereksiz bir çıkış olmuş. oyun açılmak üzere ekip korkunç derecede mesai yapıyor, siz ise resmen haksızlık yapmışsınız. bunca emeğe böyle bir sitem çok kırıcı.
İnsanların emek ve zaman harcayarak kapalı beta sürecinde kazanmış olduğu ödülü teslim alamadığı için hakkını araması ne zamandan beri gereksiz bir çıkış oldu dostum?

morganlefay

Üye
Reis metamask hareketlerini bir karıştır, belki şifreni bilen biri başka hesaba yollayıp çalmış filan olmasın?

Brzenska

Üye
Gereksiz çıkış olmuş demeni anlayamadım ? Ben bir sorunumu belirttim farkındaysan. Haksızlık demişsin ben hak ettiğim bir sorunu ilk olarak discord üzerinden iletişime geçtim ama kimse bu konuda yardımcı olmayınca konu açmak zorunda kaldım. Bu da 8 Nisan da arkadaşın açtığı konu bir bakarsan sevinirim. Pelerin için açtığı konu https://forum.riseonlineworld.com/konular/otchiwa-adaleti-nerede.5940/

Reis metamask hareketlerini bir karıştır, belki şifreni bilen biri başka hesaba yollayıp çalmış filan olmasın?
Yok yok reis kontrol ettim

Dilefruz

Üye
Öncelikle Herkese Merhaba , Kapalı Betada Kazanmış Olduğum NFT Pelerin Metamask hesabımda gözükmüyor ,çeşitli bahaneler ile 5 gündür geçiştiriliyorum. ilgilenicez denildi ne ilgilenen var ne bir discordtan iletişime geçen. Kazanılan bir Pelerini neden halen alamıyorum 5 gündür sizleri bekliyorum yazan eden soran yok nerde bu adalet ?
Discord sunucumuzdan SunRise' a ulaşıp derdinizi anlattınız mı? Konu ile ilgili SunRise yardımcı olacaktır sizlere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt