Rise Online Aldığım Hata

divinorum

Yeni Üye
selam arkadaşlar ben kullandığım bilgisayarıma oyunu yükledim launcher açıp start yapıp oyuna başladım fakat başlangıçtaki login ekranından sonra yani id şifre girme ekranından hemen önce görselde görülen hatayı aldım driverlarımda güncel ne yapabilirim bu hata karşısında ?

Adsız.png

Cuuss

Yeni Üye
Aynı sorunu ben de NVIDIA kartımda yaşıyorum kartım eski ve son driver sürümü 2018 olduğundan ne yapacağımı çözemedim. Bir kaç yere baktım ve internet üzerinde forumlarda dolaşan driverları deneyin diyordu fakat çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.

Edit: Kartım GT420. Eğer elinizde bu tarz eski kartlar için çözüm varsa detaylı bir şekilde yazabilir mi? Geforce Experience indirmemizi yazan bir kişi vardı fakat denedim ve indirilmiyor. Desteklemediğini söylüyor.

Werragor

Yeni Üye
Aynı hatayı hem APU hemde AMD ekran kartı taktığımda alıyorum. İki şekilde de sistemin en son kurulabilen driverlarını yüklüyorum. SSteki son satırındaki benzer ''driver date is: 2015-2018-2019-2020'' diye 4 farklı çeşit hatasından alıyorum. Yani bunun bir çözümü yok mu?

Ekli dosyalar

• resim_2024-02-22_100259073.png
    resim_2024-02-22_100259073.png
    152 KB · Görüntüleme: 24

wolfingen

Üye
1987 Budaçki Muharebesinden kalma pc kullanıp hata alıyorum diye başlık açmış bir de.
bu çoklu pcciler bi garip.

Nisshe

Üye
Aynı hatayı hem APU hemde AMD ekran kartı taktığımda alıyorum. İki şekilde de sistemin en son kurulabilen driverlarını yüklüyorum. SSteki son satırındaki benzer ''driver date is: 2015-2018-2019-2020'' diye 4 farklı çeşit hatasından alıyorum. Yani bunun bir çözümü yok mu?
Sadece bir uyarıdır almamak için DDU ile Ekran kartı sürücüsü kaldırıp tekrar kurulum yapmayı deneyebilirsiniz.

Werragor

Yeni Üye
1987 Budaçki Muharebesinden kalma pc kullanıp hata alıyorum diye başlık açmış bir de.
bu çoklu pcciler bi garip.
Herkesi çoklu pcciler olarak görmeniz garip.. Psikolojik bir sorun oluşmuş sizde. Pazarcı hesabı açmak için 2. bir hesap gerekiyor. Kaldı ki 100 pc alıp oyuna giricem bundan sizene? Hangi oyunda çoklu pcye engel koymuşlarda burda koyacaklar?

Diavimia

Üye
Bu problem bende de mevcut çözüm yoluna kavuştu mu acaba bir bilgi verme şansınız var mı?

Meapr

Moderator
selam arkadaşlar ben kullandığım bilgisayarıma oyunu yükledim launcher açıp start yapıp oyuna başladım fakat başlangıçtaki login ekranından sonra yani id şifre girme ekranından hemen önce görselde görülen hatayı aldım driverlarımda güncel ne yapabilirim bu hata karşısında ?

Ekli dosyayı görüntüle 16022
Merhaba, ekran kartı sürücünüzü güncellemeyi denediniz mi?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt