glowpace
Üye

Konuyu Hepimiz Biliyoruz aslında. Yıllardır neler çektiğimizi nelerden muzdarip olduğumuzu ve nelerle canımızın sıkıldığını. Burada bulunan bütün arkadaşlarında benim gibi düşündüğünü de biliyorum . Aslında Sabırsız oluşumuz bu yüzden. Büyük bi özlem var. Yıllardır hayalini kurduğumuz bir oyun tarzı . Tabiki Güneşin Doğuşuna çok az kaldı . Bunun farkındayız hep birlikte . Bizleride hoş görün. Olumlu veya olumsuz yorum yapan arkadaşlarımada şunu dile getirmek isterimki yapım ekibi bizim için uğraşıyor. Unutmayınki bu oyun bizim . Ve En iyi şekilde sahip çıkmalıyız. Zaman zaman küçük bilgilendirmeler bizleri yatıştıracaktır. Forum ve paylaşımların nerdeyse tümünü okudum inceledim. Her günümüz böyle geçiyor . Ama sabretmekten başka çaremiz yok .
Sürekli takip ve beklemede olan bi player olarak Umarım herşey gönlümüzce olur diyorum .
Yapım ekibinede bizler yani oyunumuzun açılmasını bekleyen bütün arkadaşlarıma da sabır diliyorum .
Sürekli takip ve beklemede olan bi player olarak Umarım herşey gönlümüzce olur diyorum .
Yapım ekibinede bizler yani oyunumuzun açılmasını bekleyen bütün arkadaşlarıma da sabır diliyorum .