Rise Online ekibine bir teşekkür

DenizAykan

Üye
Ben bu oyuna başka bir mmorpg den geldim hatta nerden geldiğimi de açıkca söyleyim x online den buraya geldim ben bu tarz oyunlarda pazarda ticaret yapmayı seviyorum tek zevk aldığım şey bu şimdiye kadar karşılaştığım bir cok sorunu ticket olarak rise online ekibine yazdım ve inanılmaz hızlı cevaplar geldi ve gerçekten yardımcı oluyorlar ben herhangi bir oyunda ekibe bukadar kolay ulaşılabildiğini hiç görmedim. Gerçekten insanları dinlediğinizi hissettiriyorsunuz iyi ki bu oyuna geçtim diyorum keşke buy pazarda olsaydı bilgisayar başında olmayınca da ticaretimize devam edebilseydik bu benim icin cok büyük bir eksiklik ama yinede bu ilgi ve alaka için bu oyunu bırakmayı düşünmüyorum premium almama rağmen ne zaman ticket atsam 10 dk içinde cevap geliyor usanmadan karşılaştığım sorunları cevaplıyorlar çok teşekkür ederim rise online ekibine.

Hypnotica

Üye
bu konuda gerçekten çok hızlı ve ilgililer umarım. böyle devam eder.

Rhine

Yönetici
Game Master
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Daha iyisi için, hiç durmadan sıkı şekilde çalışıyoruz.

Kitie

Üye
Ben bu oyuna başka bir mmorpg den geldim hatta nerden geldiğimi de açıkca söyleyim x online den buraya geldim ben bu tarz oyunlarda pazarda ticaret yapmayı seviyorum tek zevk aldığım şey bu şimdiye kadar karşılaştığım bir cok sorunu ticket olarak rise online ekibine yazdım ve inanılmaz hızlı cevaplar geldi ve gerçekten yardımcı oluyorlar ben herhangi bir oyunda ekibe bukadar kolay ulaşılabildiğini hiç görmedim. Gerçekten insanları dinlediğinizi hissettiriyorsunuz iyi ki bu oyuna geçtim diyorum keşke buy pazarda olsaydı bilgisayar başında olmayınca da ticaretimize devam edebilseydik bu benim icin cok büyük bir eksiklik ama yinede bu ilgi ve alaka için bu oyunu bırakmayı düşünmüyorum premium almama rağmen ne zaman ticket atsam 10 dk içinde cevap geliyor usanmadan karşılaştığım sorunları cevaplıyorlar çok teşekkür ederim rise online ekibine.
bıktık bu acilcilerden

Gensuke

Üye
oyunun asıl problemlerine 1 tane admin bile cevap vermedi açıkçası ben kimseye teşekkür edemiyorum bknz:row asistan ile 24155235 hesapla gold farm yapanlar

CreatorAvalanche

Üye
Hastanelerde kuyruk yok artık zihniyetiyle aynı bu zihniyet. Destek talebine anında cevap verilmesi sorunun anında çözülmesi demek değil. Gidip saçma sapan en iyi dagger hangisi, arcana ne işe yarar gibi sorular sorunca anında cevap alırsın tabi. Bir de slotlara bi git crash ye , etkinliklere gir bi adaletizliği gör onlarla ilgili de bir ticket at da desteği görelim. Hadi cahilsiniz de bir oyunu oynamadığınız halde al sat yaparak oynadığınızı sanarak nasıl tüm oyunlardan daha iyi destek ekibi olduğunu söyleyebiliyorsunuz aklım almıyor. Hadi o zaman ben de sorumu soruyorum cevap versinler de görelim; Türkiyede şirketler şeffaf bir şekilde ödediği vergiyi açıklamak zorunda veya zorundaydı. Haydi para harcadığımız oyunun da mali kayıtları, bilançosu açıklansın da görelim neler dönüyor arkada !

priesttt

Üye
güzel bunun karşılığı olarak o zaman mana/hp potlarına %50 zam yapalım

N1pple

Üye
Herşeyin eksik hatalı ve zamlandığı ortamda dc ve ticketlere anında dönmeseler elle tutulur övecek hiçbir iş kalmıyor bırakalım da o bari iyi kalsın. Yukarıda arkadaşın dediği gibi cevap var hızlılar da çözüm? Kısacası nitelik varda nicelik sıkıntılı. Aylarca erken erişim deyip insanlara bu cevabı kopyala yapıştırla geçiştirdiler şimdide yaklaşık 50gündür network diyerek insanları oyalıyorlar mesela. Ha keza yılbaşına kadar gelmesi konuşulan hiçbirşey mayıs ayı sonuna yaklaştık gelemedi var sen hesap et planlamayı hızı :D Kıssadan hisse yapılan tek iyi şey birşeylere cevap vermek çözümler ve oynanış konusunda hala sınıfı geçtiğini düşünmüyorum ekibin.

DenizAykan

Üye
Benim açtığım konuyla hiç alakası olmayan kişiler ve kendilerini hiç ama hiç ilgilendirmeyen bir konuda direk bana saldırmış cevabınıda almıştır her nekadar cevabım silsinse de . Benim teşekkürüm vardı konu açarak yapmak istedim ve yaptım sizin şikayetiniz varsa gider şikayet konunuzu açar oradan iletişime geçersiniz . Ben bu konuyu açtım diye yok yalaka yok çıkar beklentisi içinde v.s v.s bir sürü saçma sapan şeyler söyleyenler oldu sanki fikri sorulmuş gibi ya da kendisiyle muhattap olunmuş gibi . Maydonozu toprakta yetişen bitki sanırdım meğerse bazı kafaların içinde beyin yerine de yetiştiğini kanıtladığınız için teşekkürler. Bir başkası ise sorunlara hızlı cevap vermeleri sorunu hallettikleri anlamına gelmez demiş sanki ben böyle birşey demişim gibi iyi yaptıklarını düşündüğüm bir şey için burada adamlara teşekkür ettim oldu bitti şikayetleriniz varsa gidin kendi konunuzu açın benim konumun altında ne işiniz var ayrıca bu oyunda pazar yapılıyorsa bu da bir seçenektir ben böyle oynuyorum bu kimseyi ilgilendirmez herkesin oyun tarzı kendine illa pk atacak değilim benim seçimlerim siz ukalaları hiç ilgilendirmez o yüzden başka kapıya gidebilirsiniz . Bu arada iş verme teklifim hala o boş şahsa geçerli belki maydonoz yerine bir beyine sahip olmasını sağlarız bukadar da vicdanlıyımdır :) Ben oyunu sevdim ve oynuyorum bu kadar basit sevmeyen oynamaz şikayet ediyorsanız ve düzeltilmiyorsa oynamayın bukadar basit sizinle hiç alakası olmayan birinin konusuna gelip boş boğazlık yaparsanız böyle cevap alırsınız ayrıca okadar gerizekalı bir şekilde yok kendimi afişe etmişim yok bilmem ne bir oyuna ne anlamlar yüklemiş asosyal sivilceli kişiler şaşırıyorum yok acilci bilmem ne bu oyunu bunun icinde oynayan var bu kimseyi ilgilendirmez sürekli pazarcıdan bilmem neyden şikayet et ama inatla hala oyna :D bence kendini sorgula sen benim konumdanda ikile git kendine başka konu aç ve aynen he afişe oldum çok güzel dedektiflik yaptın beni ifşa ettin :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

ClyDeBorrow

Üye
Doğru söylüyorsun ...
ya bide şuna tilt oluyorum, yönetim hemen dönüş yaptı, şöyle yaptı böyle yaptı, ben yaklaşık 3 aydır oynuyorum ve büyük problemlerin hiç birisinin düzeltildiğini görmedim üstüne yüzlerce problem eklendi. Bana hiç saydırtmayın problemleri. Bu insanların işlerinin size cevap vermek değil problemleri kökünden halletmek olduğunu düşünüyorum Bir kişide çıkıp bana söylesin şu problem düzeltildi diye ? Bknz. dağ taş madenleri, rogue master 0 bugu , crash problemleri , dungeondan atmalar, optimizasyon problemleri , ap nin dmg e olan etkisi , magelerin problemleri,warrior skill ağacının gelmemesi, upgrade oranları ile sürekli oynanması, dungeon lara habersiz yaratık eklenmesi ve yaratıkların güçlendirilmesi vs vs vs. yani seni ve klanını biliyorum şahsen konuşmuşluğumuz yok ama bnden sana tavsiye kimseden birşey bekleme, bug mu buldun sabote et mesela at yarışı bak adamlar günlerdir sabote ediyorlar daha bugün akıllarına geldi kapatmak eee kardeş bu bugu kullanarak haksız kazanç sağlayanlar ? yüzlerce insanın hakkının gasp edilmesi dendiğinde konu kapat mesaj sil vırt cırt miğde bulantısından başka birşey değil. gel worm keselim :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt