Öneri Rise Online Ekibine Öneri

oguzhan kılıç

Üye
-Öncelikle çok fazla öneri ve istek olduğunun farkındayım bu öneriler Modlar tarafından değerlendirilebilecek önerilerin olduğu Gündemdekiler başlığı altında 5-10 öneri farklı bir konu başlığı altında tartışılmalı.
-Gündemdeki öneri ve istekler eğer oynanış yada oyun motorundan kaynaklanan teknik yetersizlik var ise bir yetkili tarafından bu öneri şu şu sebeple şuan için yapılamaz yada bu öneri uygundur diyip oyuna entegre edilmek üzere ankete sunulmalıdır.
-Oyunla ilgili önerileri oyuna entegre etmeden sadece deneme amaçlı kullanılcak (loldeki PBE gibi )bir serverda oyuncular tarafından denenilmeli buglar fixlenmeli ve son kez ankete açıp son hali ile oyunculara sunulmalıdır.
-oyunun dinamik ve sıkıcı olmaması adına her server yeni item/ class /ırk/jop olarak farklı seçenek sunmalı böylece eski tarihte açılmış serverların oyuncu sayısı gün geçtikçe azalması engellenir.

örnek olarak;

Daha önceden ben ve diğer arkadaşların sunmuş olduğu;
Hava durumu değişiklikleri oyunun oynanışına etki etmesiyle ilgili bir başlık (oyuncular ve forum mod ekibi tarafından çok ilgi çekti ise )

1. Adım Forum Moderatörleri tarafından Gündemdeki konular başlığı altına çekilecek
2. Adım Oyuncular bu konuyu değerlendirilecek yorumlar ve öneriler eklenecek
3.Adım Bu başlıklar en fazla bir ay gündemde kalacak
4.Adım Bir ay boyunca oyuncular tarafından değerlendirilen konu Rİse Online ekibi tarafından teknik olarak değerlendirilecek
5.Adım Rise online tarafından değerlendirilen bu konu oyuna entegre etmek üzere ya da şu sebeplerden uygun değildir denilerek kitlenip Farklı bir başlık altına taşınacaktır.

hzljoepr

Üye
Hepsini okudum bana çok mantıklı geldi, bu şekilde bizim konu olarak açtığımız fikirlerde gözden geçirilebilir. en azından ankete sunulur. yada sunulmaz burası tamamen yönetimin eline kalmış birşey. ama güzel beğendim bunu. destekliyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt