Rise Online En İyi Grafik Ayarları

Aziz

Üye
Merhabalar!

Oyunda grafik kartı iyi olan arkadaşların sorun yaşadığı, grafiklerde kalite olmadığı yönünde geri bildirmeleri gördüğümden dolayı P Pro TV’nin hazırlamış olduğu en iyi grafik ayarlarını yaparak oyundan çok iyi keyif alabilirsiniz. Videoyu izlediğinizde grafiklerin değiştiğini göreceksiniz.

Basit birkaç ayarla grafikleri daha kaliteli gösterebilmek mümkün. Sistem özellikleri yüksek olanlar ''benzer'' seviyede tutsun. Sistem özellikleri yetersiz olanlar ''sadece'' gamma, bloom, brightness, sharpen ayarlarını değiştirsin.
Gerekli Ayarlar Resolution: 1920x1080 (1080p)
Profile (Quality): High
Distance: 60
Sharpness: 2
Gamma: 0.8 - 0.9
Bloom: 0
Brightness: Tercih
İdeal Ayarlar Resolution: 2K-4K
Profile (Quality): Epic
Distance:60
Gamma: 0.9
Screen Percentage: 150-175
Düşük Sistem Ayarlar
Resolution: Ne varsa o
Profile (Quality): Low-Medium
Distance:40
Gamma: 0.8
Bloom: 0
Önemli!
Oyun, ilk açılışta varsayılan ayarları ''low'' açar, bunu sisteminiz ne kadar destekliyorsa o kadar yükseltin. Epic ayarlarda görüntü çok daha iyi olacaktır!

Son düzenleme:

SafranTurk

Üye
kardeş adamdaki ekran kartı 256 bit, yaklaşık 10 bin tl lik bir cihaz :)

Aziz

Üye
kardeş adamdaki ekran kartı 256 bit, yaklaşık 10 bin tl lik bir cihaz :)
Bit sistemi değişti. Bu konunun bitle alakası yok. Ayrıca başlığı okursanız en iyi grafikler diye konu yazılmış. Altta düşük sistemler için açıklama var. Ancak videodaki ayarları ben kendi kartımla oynuyorum. Görüntü düzeliyor. Ayrıca gammanın kartla alakası yok. Beyaz dengesiyle akakalı. Bende 1060 var bu ayarlarla çok iyi seviyeye geçiyor. Lütfen bir konu hakkında yorum yaparken öncelikle bilgi sahibi olalım.
İyi oyunlar

SafranTurk

Üye
Bit sistemi değişti. Bu konunun bitle alakası yok. Ayrıca başlığı okursanız en iyi grafikler diye konu yazılmış. Altta düşük sistemler için açıklama var. Ancak videodaki ayarları ben kendi kartımla oynuyorum. Görüntü düzeliyor. Ayrıca gammanın kartla alakası yok. Beyaz dengesiyle akakalı. Bende 1060 var bu ayarlarla çok iyi seviyeye geçiyor. Lütfen bir konu hakkında yorum yaparken öncelikle bilgi sahibi olalım.
İyi oyunlar
hemen deneyelim. Bilgi vereceğim size.

TAM35GOZTEPE

Üye
Screen Percentage Ayarını yükseltince görüntü kalitesi baya artıyor videoda da baya belli olmuş zaten

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt