Rise Online Güncel Durum Değerlendirmesi

mrhit

Üye
Şu an için oyunda pk dışında yapılacak pek bir şey yok, yok diyorum çünkü zindanlar girmeye değmiyor (şahsen iki aydır ne solo ne de group zindandan drop alamadıysam ters giden bir şeyler vardır, ya da zindana girmek anlamsızdır). Bosslar da ya item atmıyor ya da sana düşmüyor. Oyunu oynamayı güç bela devam ettirmeye çalışıyorum bunun sebebi ise oyun ilerde iyi bir konuma gelirse, hazır karakterim olsun. Bunun dışında şu an için oynanacak pek bir tarafı yok.

Ayrıca bu tip oyunlarda ticaret olmazsa, pek oynayan da olmaz, oyunu cazip kılan bir taraf da ticaret yönüdür. Oyun içinde ticaret bitmiş durumdaysa oyuna olan rağbet de düşmüş demektir, artık pek ilgi görmediğinin göstergesidir.

AhmtDmrc

Üye
Oyunda bu kadar memnuniyetsizlik mevcutken yönetimin bu duruma karşı ses çıkarmaması, usere karşı ilgisiz kalması ayrı bi olay. Oyun kolay olsun demiyoruz ama sürdürülebilir elle tutulabilir bir şeyler olsun. Sadece pre çek pot çek pus harca, durum bundan ibaret chara ekstra koyabildiğin bir farm sistemi bi alan yok. Yok diyorum çünkü olan etkinliklere ya giremiyorsun yada girdiğinde drop yok. Saatlerce farm atıyorsun bu dediğimde ciddiyim saatlerce, ancak drop yok, drop diye attığı mage, priest çitin ve 500k ya bile satamadığın saçma sapan epiq silahlar.

Bogateg

Üye
Herkes +6 itemini aldı , soulbound yüzünden kimse 7 item almak veya basmak bile istemiyor, piyasada arz patlaması yaşanıyor , talep az fiyatlar düşüyor , yönetimin bu konuda birşeyler yapması lazım yoksa oyun, x oyundaki pvp serverlerin sonunu yasayacak

MaRaKeSH

Üye
10 kuruşluk itemi 10 gb satarsan ticaret dönmez kardeş. az vicdanlı olacaksın zaten bir pazar piyasası oluşmamış durumda iteminide yapan yaptı herkes beklemede pazarın dönmemesi çok normal

birol2003

Üye
Heybesini dolduran doldurdu arkadaşım, yeni birşeyler eklenene kadar piyasa ortalamada doymuş durumda, itemlerin fiyatları düşmeye mahkum, bu durumdan TL yatırımcıları ve al-satçılar dışında rahatsız olanda yok zaten bırak herkes item ve lvl yapsın.

psikolog

Üye
craft gelince kolye kemer almak için para biriktiriyorum şahsen onun dışında item almama gerek yok zindandan düşeni satıp bekletiyorum

sanne2

Üye
Heybesini dolduran doldurdu arkadaşım, yeni birşeyler eklenene kadar piyasa ortalamada doymuş durumda, itemlerin fiyatları düşmeye mahkum, bu durumdan TL yatırımcıları ve al-satçılar dışında rahatsız olanda yok zaten bırak herkes item ve lvl yapsın.
Dün lunaskarlar pkda kesicek farmer bulamadı bütün gün townda afk kesmeye çalıştılar, bu pk atan adamlarda mı dediğin tayfada?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt