Rise online kasma donma sorunu ACİL YARDIM!!!

hodor07

Üye
Oyun oynarken canavarlara vuruyorum vurduğum hasarlar sağ altta gözüküyor ama yaratığın canı düşmüyor sonradan düşüyor. Yaratığı öldürecek kadar vuruyorum ama can geç düşüyor kutu çıkıyor yaratık hala ayakta kalıyor okçu olduğum için 3lü-5li kombo yapmamda sıkıntı oluyor.

Sorun ne olabilir nasıl kurtulurum bu sıkıntıdan yardımcı olurmusunuz lütfen.

Bilgisayar özellikleri aşağıdaki resimlerde pc performans ısınma vs durumlarıda aşağıda oyun içi ayarlarımda medium olarak ayarladım

2.png
12.jpg

Son düzenleme:

Nodar

Üye
CPU 1.37 GHZ'de çalışıyor sanırım ondan kaynaklı.(Eğer oyun açıksa tabii) Benimde başıma gelmişti, şu ayarları yaparak düzeltmiştim.

CPU.PNG

hodor07

Üye
Pilde %100
Prize Takılı %100

oyun acıktı performans ayarlarını cektiğimde

Sasakibaba

Üye
Kötü optimizasyon ve lag. Kullanıcı kaynaklı sorun değil. Oyunun bu grafiklerle böyle çalışması felaket.

cetinmurat

Üye
Selamlar AMD kullanıcısıyım normalde 150 FPS üzeri oynarken son gelen AMD adrenalin sürücü güncellemesini yaptıktan sonra FPS im de ciddi derecede düşüşler yaşamaya başladım sorunun yaptığım AMD adrenalin sürücüsünden kaynakli olduğunu düşündüm ama genede format atmak istedim format attım gerekli bütün ayarlamaları yapıp oyuna girdim FPS te yükselmeler olduğunu farkettim ama sürekli donma ve kasma yaşamaya başladım bu seferde sorun şimdi oyunda mı? Sistemimde mi ?

Sistemim ;

Ekran Kartı : AMD Radeon RX 6500 XT
İşlemci : Ryzen 5 3600
Ana Kart : MSI B450M PRO-M2 MAX
RAM : 2x 8 GB Tuf Gaming

TheJimmyQ

Üye
Selamlar AMD kullanıcısıyım normalde 150 FPS üzeri oynarken son gelen AMD adrenalin sürücü güncellemesini yaptıktan sonra FPS im de ciddi derecede düşüşler yaşamaya başladım sorunun yaptığım AMD adrenalin sürücüsünden kaynakli olduğunu düşündüm ama genede format atmak istedim format attım gerekli bütün ayarlamaları yapıp oyuna girdim FPS te yükselmeler olduğunu farkettim ama sürekli donma ve kasma yaşamaya başladım bu seferde sorun şimdi oyunda mı? Sistemimde mi ?

Sistemim ;

Ekran Kartı : AMD Radeon RX 6500 XT
İşlemci : Ryzen 5 3600
Ana Kart : MSI B450M PRO-M2 MAX
RAM : 2x 8 GB Tuf Gaming
kanka donanımsal olarak hiç bir sıkıntı yok.. sadece 3600 işlemcilerde bazen sorun yaşatıyor ama o bu oyun değil her oyunda oluyor oyunun optimizasyon sıkıntısı var ben senden daha iyi ve senden 1 tık düşük parçalar kullandığım 2 bilgisayarım var ikisinde'de donuyor :D her güncellemede bu konu hakkında calısma yapıyorlarmış..

kabak tadı vericek sana dediğim ayarlarda oynamak ama donmasını istemiyorsan çek 30 fps low moda donmasız oyna sadece biraz görüntüden üzülürsün ama zaten op. sıkıntısı var boşuna yüksek şekilde oynamana gerek yok sadece pk attığında low mod 60 fps yap yeterli o'da skill animasyonlarını falan kaçırma diye.

Akc

Üye
Bilgisayarım kötü diye üzülmeyin arkadaşlar oyunun halen optimizasyon problemleri var.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt