Rise Online Kitlesi Hakkında..

sekopia

Üye
Merhaba arkadaşlar iyi oyunlar iyi forumlar,

Bu konu sürekli dert yanan insanlara dert yanma konusudur.

Arkadaşlar ben gerçekten çok şaşırıyorum açılan başlıklara, büyük ihtimalle yönetim de anılmasından rahatsızdır ama bu oyunun kitlesinin nerenin kitlesi olduğu çok açık,
asıl garip olan da bu ki geldiği yeri tamamen unutmuş insanlarla dolu forum. Daha kaç aylık oyun hakkında söylenenler çok komik, rakip oyunlarda yıllarca sabrettiniz(!) yıllarca
aynı buglarla binlerce şikayeti dikkate almayan yerden geliyorsunuz siz bunun biraz farkında olun lütfen.

Başka yerde de sorun var zaten deyip buna kesinlikle katlanmamalıyız evet ama başka yerde gösterdiğiniz sabrın yarısını burada göstererek yönetimle paralel bir yolda yapıcı eleştirilerle
çok daha dostane ve gelişim içinde olan bir oyuna tanıklık edebiliriz diye düşünüyorum, sakin olun ve zaman verin.

Eleştiri yapayım derken ağlama duvarına döndürmeyelim burayı.

Orcrell.

Maximiliantr

Üye
Ulan! millet harbiden armut piş ağzıma düş istiyor. Malum oyunda biz bir ticket atmak için İngilizce hocası arıyorduk, forumlarda örnek ticket makalelerine bakıyorduk, kendimizi yırtıyorduk. Şimdi Ticket at yarım saat içerisinde cevap alıyorsun ve karşında muhatabın var. Market malum oyuna göre ucuz "UCUZ KALMALI" daha ne olsun zamanla etkinlikle vs. olacak sabır. Oyuna laf atan kitle genelde farmda bir b**k elde edemyip anında para kazanim de siteye satim kafasında olanlar bırak onlar defolsun gitsin daha temiz bir ortam olur en azından. Benimde tek şikayetim oyunda Priestler oto program kullanıylar günlerce slottlarda coin kasıyorlar bu adaletli bir şey değil onlara mudahale edilmeli. zamanla her şey olacak.

Alkoer

Üye
Beklenti çok yüksek tutuldu. Sabırsızlık yüzünden birçok olumsuz yorum oluyor.

Kore yapımı oyunu Türk yayıncı yönlendiremiyor. Ama Rise bizim oyunumuz. Burda sözümüz dinleniyor gereken yapılıyor.

Alpha-beta sürecinde çok alışmıştık yönetimle sıkı işbirliğine, anında hataların düzeltilmeisine. Şuan için erken erişimde olsa işler biraz yavaş ilerliyor.

Resmi sitede yayınlanan Resmi çıkış post una bakarsanız nisan 15 te çıkışta olacağı söylenen birçok özelliğin 3 ay sonunda hala oyunda olmadığını görebilirsiniz.

UndefeatebLe

Üye
Bende buna şaşıranlardanım ve çok doğru tespitler. Oyunda herşey mükemmel olmayabilir evet hatalarda olabilir ama burda pazarcısından farmcısına , taksi yapanına , benciline kadar herkes eleştiri yapıyor. Sebep çok açık herkes kendi çıkarını istiyor. Adam geçen gün biz iki ırk birbirimize vurmuyoruz kasıyoruz vurmak zorunda mıyız ban yedik diye konu açmış ya güler misin ağlar mısın? Napıcaktı yöneticiler sizin ittifakınıza göz mü yummalıydı? Diğeri 8 saat farm attık drop yok diyor. Ulan biz malum oyunda ilk açıldığı zamanlarda abbysden totemic spear aldık diye sevinçten ölüyorduk. Bence droplar çok bile. Yönetime ve oyun geliştiricilerine , tüm ekibe şahsım adına teşekkür ediyorum. Eleştiri yapmayın demiyoruz ama birazda övün be...

sekopia

Üye
Beklenti çok yüksek tutuldu. Sabırsızlık yüzünden birçok olumsuz yorum oluyor.

Kore yapımı oyunu Türk yayıncı yönlendiremiyor. Ama Rise bizim oyunumuz. Burda sözümüz dinleniyor gereken yapılıyor.

Alpha-beta sürecinde çok alışmıştık yönetimle sıkı işbirliğine, anında hataların düzeltilmeisine. Şuan için erken erişimde olsa işler biraz yavaş ilerliyor.

Resmi sitede yayınlanan Resmi çıkış post una bakarsanız nisan 15 te çıkışta olacağı söylenen birçok özelliğin 3 ay sonunda hala oyunda olmadığını görebilirsiniz.
Beklenti bence oluşan ortamdan dolayı da yükseldi yıllar sonra bir rakip ortamı oluştu sebebi biraz da bu gibi geliyor bana.
Sözümüzün dinlenmesi ve önemsenmek de bence şu an oyunun en büyük artısıdır. Değerini bilmek lazım.

Dvorah

Üye
Oyun gereğinden çok erken çıktı; optimizasyon olsun silah sınıflandırmaları olsun, karakter dengeleri olsun çok kötü durumdalar.

Hedvein

Üye
Merhaba arkadaşlar iyi oyunlar iyi forumlar,

Bu konu sürekli dert yanan insanlara dert yanma konusudur.

Arkadaşlar ben gerçekten çok şaşırıyorum açılan başlıklara, büyük ihtimalle yönetim de anılmasından rahatsızdır ama bu oyunun kitlesinin nerenin kitlesi olduğu çok açık,
asıl garip olan da bu ki geldiği yeri tamamen unutmuş insanlarla dolu forum. Daha kaç aylık oyun hakkında söylenenler çok komik, rakip oyunlarda yıllarca sabrettiniz(!) yıllarca
aynı buglarla binlerce şikayeti dikkate almayan yerden geliyorsunuz siz bunun biraz farkında olun lütfen.

Başka yerde de sorun var zaten deyip buna kesinlikle katlanmamalıyız evet ama başka yerde gösterdiğiniz sabrın yarısını burada göstererek yönetimle paralel bir yolda yapıcı eleştirilerle
çok daha dostane ve gelişim içinde olan bir oyuna tanıklık edebiliriz diye düşünüyorum, sakin olun ve zaman verin.

Eleştiri yapayım derken ağlama duvarına döndürmeyelim burayı.

Orcrell.
Kanka bu forumda 15-20dk dan fazla takılırsan felç riski var :D
Bir kesim var, her şeyi en iyi biliyor, herkesten zeki, herkesten daha usta ve kimsenin göremediğini görüyor. Ama niyeyse bi icraat yok sadece konuşuyor. Çok da şaapma, zaman geçtikçe azalmayacaklarını bilerek beklentisiz devam :D

TypeOf

Üye
Malum oyunda tuttunan adamın bu oyunda ne işi var? Nerde gereksiz ve kalitesiz oyuncu varsa bu oyunda. Oyunla ilgili eksiklikler mevcut fakat ben bu oyunu oyuncular yüzünden bıraktım. KSci farmcılar, taksiciler, Macrocular, Küfürcüler, Ekmeğinde olan pazarcılar ... daha neler neler.

sekopia

Üye
Malum oyunda tuttunan adamın bu oyunda ne işi var? Nerde gereksiz ve kalitesiz oyuncu varsa bu oyunda. Oyunla ilgili eksiklikler mevcut fakat ben bu oyunu oyuncular yüzünden bıraktım. KSci farmcılar, taksiciler, Macrocular, Küfürcüler, Ekmeğinde olan pazarcılar ... daha neler neler.
Merhaba dostum, saydıkların bana bir oyunu hatırlattı ama bu oyun Rise Online değil :D

MaRaKeSH

Üye

bıraktıysanız madem rise forumunda ne geziyosunuz kardeşim. yok biz bıraktık bilmem ne bıraktınız oyunmu kapandı hadi gg

TypeOf

Üye
bıraktıysanız madem rise forumunda ne geziyosunuz kardeşim. yok biz bıraktık bilmem ne bıraktınız oyunmu kapandı hadi gg
Forumda gezemem diye bir kural mı var? Sonra Oyun ilk gün kaç bin kişiyle başladı şu an kaç bin kişiyle devam ediyor buna bakarsan zaten birşeylerin yanlış olduğunu anlayacaksın. Eğer oyun açıldığından beri yeni oyuncular katlarayak yükselseydi durum farklı olurdu. Oyun yönetimide durumun farkında salmışlar. Yine diyorum oyunda eksiklikler var zamanla düzelir fakat oyuncu kitlesinin kalitesi değişmedi sürece senelerde geçse hiç birşey olmaz ve en sonda rise online oyuncularının durumu özetle. "aşçı bahçivana, bahçivan şöföre, şöför uşağa sonra hepsi uşağa" haline döner ve senin gibiler olduğu sürece dönecekte ama sen hep bu zincirin en sonundaki kişi olacaksın :)

MaRaKeSH

Üye
Forumda gezemem diye bir kural mı var? Sonra Oyun ilk gün kaç bin kişiyle başladı şu an kaç bin kişiyle devam ediyor buna bakarsan zaten birşeylerin yanlış olduğunu anlayacaksın. Eğer oyun açıldığından beri yeni oyuncular katlarayak yükselseydi durum farklı olurdu. Oyun yönetimide durumun farkında salmışlar. Yine diyorum oyunda eksiklikler var zamanla düzelir fakat oyuncu kitlesinin kalitesi değişmedi sürece senelerde geçse hiç birşey olmaz ve en sonda rise online oyuncularının durumu özetle. "aşçı bahçivana, bahçivan şöföre, şöför uşağa sonra hepsi uşağa" haline döner ve senin gibiler olduğu sürece dönecekte ama sen hep bu zincirin en sonundaki kişi olacaksın :)
en azından biz birşeyin parçasıyız da konuşuyoruz. yandan olmaz bu peh diye yorum yapacak adam "dinime küfreden müslüman olsa misali" oturup kurduğun denklemin içinde olacakki söz hakkı olsun. sanki yaşanan sorunları biz yaşamıyoruz bıraktık deyip olumsuz yorum yapmıyoruz. eleştirebilirsin bu en doğal hakkın ama o bulunmaz hint kumaşı tavırları çok enteresan geliyor. bu forum oyunun geliştirilmesi eksikliklerin belirlenmesi için var. bu yüzden söz hakkın var. söz hakkın var diye kötüleyemezsin. oyuncuları kaliteli kalitesiz diyede ayıramazsın. ben klan liderliği yapıyorum yeterincede oyuncumuz var sizin gibisi olmasın diyorum mesela zincirdeki en son kişi olarak en azından seçim şansım var. sizin fikriniz bile yok

Hedvein

Üye
Nasıl yani şimdi en elit, en kaliteli en gerekli oyuncular senin tabirin ile ''malum'' oyunda ve burada tüm toxicler toplandı mı? Kanka peki şuan o oyun için hala forumlarda ve oyun içinde neden 5 kuruş için insanlar birbirlerinin kellesini almakla tehdit ediyor?
Geçenlerde bir gireyim dedim 3-5 item vardı satıcaktım pazarının yanına pazar kurdum diye bana oyunu dar edeceğini söyledi bir arkadaş. Genelleme yaparken biraz düşünmekte fayda var ^^
Türk MMORPG kitlesinin çoğunluğu kanser zaten, kafaya takıp daralmak manasız. ^^

Mitraileusse

Üye
Ben beklentilerimin fazlasını yaşıyorum sonuçta oyun çok yeni ve oyun ekibi kısıtlı bu durumların oturması biraz zaman alıcak ve benim için en önemli kriter oyuna her geçen ay yeni etkinlikler oluşturulup yamalarla sorunlar gideriliyor . isyan eden arkadaşların bazılarının yaşadığı sorunları bizde yaşıyoruz fakat bu kadar ververeye vermek ne kadar doğru bilmiyorum bi sıkıntı varsa müşteri temsilcilerine ticket oluşturabilirsiniz burayı watsatpp gibi kullanmak saçma

SessizCogunlugunSesi

Üye
Bende tam tesini düşünüyorum,esas kanser kitele orda ama mutlaka burayada sirayet etmiştir.Yıllardır oyunu ne hale getirdiler İnş burası da orası gibi olmaz da oynamaya devem ederiz.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Bende tam tesini düşünüyorum,esas kanser kitele orda ama mutlaka burayada sirayet etmiştir.Yıllardır oyunu ne hale getirdiler İnş burası da orası gibi olmaz da oynamaya devem ederiz.

MaRaKeSH

Üye

şahsen oyun içerisinde çok değerli arkadaşlar tanıdım ve gerçekten sayıca çok fazlalar. o toxic kitle burda barınamaz göreceğiz hep beraber inşallah

Robert

Üye
Oyunda çok fazla pwp serverlardan gelen oyuncu var. Orada da alışmışlar pmden gm ile konuşmaya her şeye şikayet etmeye her şeye bir kulp bulmaya vs. Bu alışkanlığı burada da sürdürüyorlar. Yönetim de bazen alet oluyor malesef.

Son düzenleme:

sekopia

Üye
Ben beklentilerimin fazlasını yaşıyorum sonuçta oyun çok yeni ve oyun ekibi kısıtlı bu durumların oturması biraz zaman alıcak ve benim için en önemli kriter oyuna her geçen ay yeni etkinlikler oluşturulup yamalarla sorunlar gideriliyor . isyan eden arkadaşların bazılarının yaşadığı sorunları bizde yaşıyoruz fakat bu kadar ververeye vermek ne kadar doğru bilmiyorum bi sıkıntı varsa müşteri temsilcilerine ticket oluşturabilirsiniz burayı watsatpp gibi kullanmak saçma
6 ay sonra da aynı sorunları konuşuyor olursak isyan edenlerin bayrak taşıyanı olurum ama şu an karşılaştırma yaparak tamamen kötüleyen insanların tamamı ekmeğinde olanlar.

Tengrikut

Üye
Eğlenmek vakit geçirmek için oyun oynuyoruz oyun oyun.
En iyi bilgisayar sistemleri internet hızları dilerim kolay gelsin

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt