Rise Online Mantis Tekrar Başlanır Mı?

gibidibi

Yeni Üye
dostlar selam herkese iyi forumlar, mantis ilk açıldığı günden itibaren gibidibi isimli mage karakterimle baya macera yaşayıp eğlenmiştim. sonra fazla solo kaldım, herkes klanıyla pk atmaya başladı, muhabbet kalmadı vs. 6 ay full pre oynayıp sonrasında charı bir arka satıp çıktım. şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum:) pk nasıl sizce tekrar 0'dan kasıp başlanır mı?

Mod'lar pls negatif yorumları da silmeyin herkes için rehber olsun

Pitou

Üye
Sana açık konuşacam oyunun şuan ki durumunu samimi bir şekilde anlatacam.

* Oyuna yeni başlayanların kasması çok zor. Alttan gelen oyuncunun ekibi olmadan ilerlemesi çok zor. Oyuna başladın Dorionda tek başına 25 lvl olursun. Krallık bölgesine gittiğinde oralarda exp kasacak birilerini bulman çok zor hadi buldun diyelim 59 lvl oldun Hagarda geçtin. Hagard tamamen hayalet bir bölge herkesin farm yaptığı kimseyi partisine almadığı multi karakterlerle dolu bir bölge. Hagardda exp kasıp ilerleyebileceğini sanmıyorum çünkü kimse seni pt ye almayacak insanların derdi tamamen para. Adamlar evlerinde odalarına 10 -20 x pc kurmuş herkes farm atıyor slotlarda oralarda barınabileceğini sanmıyorum. Tek bir şartla oynayabilirsin beraber başlayabildiğin bir ekibin varsa ancak öyle kasabilirsin diğer türlü 1 + 2 seviye etkinliği olsa bile imkansız denecek kadar zor çünkü pt bulamayacaksın. Karakter satın alıp oynamanı tavsiye ederim.

* Death valleye çıkıp pk atamazsın. Çünkü Kutu görevinden dolayı insanlar 7 vixen , yeşil takı set , 7 heavy set yapıp Yüzlerce okçu iç içe girip Z1 Z1 Z1 yaparak görev yapıyor. Diğer joblar oynayamıyor. Sürekli birbirlerine karşılıklı Ok atan karakterleri göreceksin.

Oyun şuan bu z1 okçu oyunu oldu. Warrior ekipler , Asas ekipler yok denecek kadar az tutunabilmeniz çok zor. Size yalan söyleyemem doğrular bunlar. Bu yazıyıda birazdan kaldırırlar zaten . Yada konuyu kapatırlar. Gerçekleri duymak istemiyorlar ama ne yazık ki gerçek bu.

MundeR

Üye
Sana açık konuşacam oyunun şuan ki durumunu samimi bir şekilde anlatacam.

* Oyuna yeni başlayanların kasması çok zor. Alttan gelen oyuncunun ekibi olmadan ilerlemesi çok zor. Oyuna başladın Dorionda tek başına 25 lvl olursun. Krallık bölgesine gittiğinde oralarda exp kasacak birilerini bulman çok zor hadi buldun diyelim 59 lvl oldun Hagarda geçtin. Hagard tamamen hayalet bir bölge herkesin farm yaptığı kimseyi partisine almadığı multi karakterlerle dolu bir bölge. Hagardda exp kasıp ilerleyebileceğini sanmıyorum çünkü kimse seni pt ye almayacak insanların derdi tamamen para. Adamlar evlerinde odalarına 10 -20 x pc kurmuş herkes farm atıyor slotlarda oralarda barınabileceğini sanmıyorum. Tek bir şartla oynayabilirsin beraber başlayabildiğin bir ekibin varsa ancak öyle kasabilirsin diğer türlü 1 + 2 seviye etkinliği olsa bile imkansız denecek kadar zor çünkü pt bulamayacaksın. Karakter satın alıp oynamanı tavsiye ederim.

* Death valleye çıkıp pk atamazsın. Çünkü Kutu görevinden dolayı insanlar 7 vixen , yeşil takı set , 7 heavy set yapıp Yüzlerce okçu iç içe girip Z1 Z1 Z1 yaparak görev yapıyor. Diğer joblar oynayamıyor. Sürekli birbirlerine karşılıklı Ok atan karakterleri göreceksin.

Oyun şuan bu z1 okçu oyunu oldu. Warrior ekipler , Asas ekipler yok denecek kadar az tutunabilmeniz çok zor. Size yalan söyleyemem doğrular bunlar. Bu yazıyıda birazdan kaldırırlar zaten . Yada konuyu kapatırlar. Gerçekleri duymak istemiyorlar ama ne yazık ki gerçek bu.
Görüyorum ki yine piyasaya çıkmışsın dostum okçu düşmanlığına devam ediyorsun, peki ya aksam infernosundan thunder bossuna kadar olan kısım nedir onuda anlatsana biraz? anlatmazsın çünkü işine gelmiyor her tarafın melee,mage olduğunu söylemezsin. kolsuz mage ekiplerin sadece görünmezlik basıp dakikalarca beklediğini,warrior ekiplerin tek vasfının des olup macroyla yere vurmasından bahsetmiyorsun.

Pitou

Üye
Görüyorum ki yine piyasaya çıkmışsın dostum okçu düşmanlığına devam ediyorsun, peki ya aksam infernosundan thunder bossuna kadar olan kısım nedir onuda anlatsana biraz? anlatmazsın çünkü işine gelmiyor her tarafın melee,mage olduğunu söylemezsin. kolsuz mage ekiplerin sadece görünmezlik basıp dakikalarca beklediğini,warrior ekiplerin tek vasfının des olup macroyla yere vurmasından bahsetmiyorsun.
Yazılarını okuyamıyorum Z1 Z1 Z1 yazıyor.

gibidibi

Yeni Üye
teşekkürler dostlar cevaplar için. yine de açtım karakter mantis'de, okçu açtım pitou içimde kalmıştı:) herkes power leveling yapıyor 10 char ile birlikte, farm yapan insan bulmak çok zor. quest'lerle ilerleyeceğim

Witch_King

Üye
Bende senin gibi Galia başlayıp 85 cap gelince yaza doğru bırakmıştım. Bu hafta yeniden başlamak istedim. Fakat çok büyük sıkıntı gördüm serverda. Daha 1 senesi bile dolmayan serverdaki itemleri görsen şok olursun. Adamlar chaosları blue dragonları +5 yapmışlar. Weaponları armorları söylemiyorum bile. Vah serverin haline valla yazık. Muhtemelen bu yayıncılar ve onların ekipleri yüzünden oldu. En başından demiştik bunların girdiği her server bu hale geliyor diye. Sınırsız kaynakla hergün item basıyorlar kutu kırıyorlar. 3-4 senede ortaya çıkacak itemleri 6-7 ayda servera soktular. Malum oyunda bunun hezimetini çok gördük. O serverlar sonrasında resmen geberdi. İnşallah buralarda böyle olmaz... He mantis nasıldır onu bilemem. Zevk alabilirsen ne mutlu :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt