Rise Online mobile veri ile oynanır mı?

Only67

Üye
Arkadaşlar kolay gelsin. expiniz drobunuz bol olsun.
İş yerindeki pc ye oyunu yüklesem ve mobil veri ile oynasam hayatımı söndürür mü ? :D
Mobil veri ile oynayan arkadaşlarım var mı? varsa saat başı günlük yada haftalık ne kadar internet harcıyor?
Mesela diğer versiyon oyunda (adını anladnız siz) saatte 2mb taş çatlasın 3mb internet harcıyordu.
rise onlinenı çok araştırdım herhangi bir bilgi bulamadım.
Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

JohnPlane

Üye
eğer hat iyi çekiyorsa rahatça oynarsın ben bazen Laptop ile oynuyorum Vodafone la internet iyi çektiği yerlerde çok rahat oynatıyor internetide çok yemiyor 3-4 saate 100mb falan sanırım gitmişti tam emin değilim tabi ama

birol2003

Üye
Bayramda dağın başında Turkcell ile bağlandım 20mb/s sabit , sorunsuz oynayabilirsin, arkadaşın dediği gibi çok bir kota harcamaz.

DiabIo

Üye
Arkadaşlar kolay gelsin. expiniz drobunuz bol olsun.
İş yerindeki pc ye oyunu yüklesem ve mobil veri ile oynasam hayatımı söndürür mü ? :D
Mobil veri ile oynayan arkadaşlarım var mı? varsa saat başı günlük yada haftalık ne kadar internet harcıyor?
Mesela diğer versiyon oyunda (adını anladnız siz) saatte 2mb taş çatlasın 3mb internet harcıyordu.
rise onlinenı çok araştırdım herhangi bir bilgi bulamadım.
Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Yine doğrusunu siz bilirsiniz tabi ama işyerindeki makinanızın yalnızca firewall ile korunmuyor olma olasılığı yüksek. Exe uzantılı bir uygulama-oyun vs indirdiğinizde sistem tarafını yöneten arkadaşlar durumdan haberdar olabilir (doğru ürünü kullanıyorlarsa). Bu durum çalışma hayatınızı zora sokması ihtimali ile ve tamamen iyi niyetle iş yerinizde sıkıntı yaşamamanız adına bilgi paylaşmak istedim. Tabi dükkan benim diyorsanız ne âlâ :)

HeaveN

Üye
oynanır nie oynanmasın sağlam bağlantı alırsan sıkıntı olmaz

karizmatik137

Üye
Fazla kota yer ayrıyeten sağlıklı bir fps alamazsınız diye düşünüyorum.

C.Brigante

Üye
Merhaba yakin donemde birkac gun benzer bisey yasadim internet olmadigi icin telefon interneti usb kablo araciligiyla pc ye paylastim ve gayet sorunsuz bir sekilde oynadim. Kota az yiyor icin rahat olsun gunde max 100-200 mb gider.

Witch_King

Üye
Telefonu modem gibi kullanabilirsin. Kişisel paylaşım noktasından. Gayet güzel çekiyor hiç anlamazsın bile. Evdeki netten farkı olmuyor. Kotayıda çok yemiyor. Hatta yan odaya filan bile geçebilirsin telefonla konuşacağın zaman . Ama 15 metreden sonra bağlantı kopabiliyor bilgine. Bizzat denedim :)

theTitan

Üye
Selam patch atmadığın sürece fazla yemiyor volte aktif değilse biri aradığında 4.5 g den 3 g düşüyor onda birden komple crash bile yersin yada anlık ping girer. tahmnen saatte 200mb-400mb yiyordur

LatveriA

Üye
Bence bi' yarım saat kadar oyna, en iyi öyle anlarsın ne kadar harcadığını. :)

Only67

Üye
cevaplarınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim dostlar. sadece günlük ne kadar kota yer onu öğrenmek istemişim. günlük 300 mb kadar razıyım valla. 10 gün kassam boş zamanlarda işteyken yeterli.

Hedvein

Üye
Şehir değiştirdiğim - ev taşıdığım - sürede 10 güne yakın olarak online oyunları telefondan bağlayarak oynadım. Her gün kontrol ettiğimde günlük 3-4saat oynamada 150mb civarı yiyordu yani çok rahat oynarsın ama tek fark ping oluyor birazcık dalgalanma olabilir.
Tavsiye olarak USB bağlantı ile internet bağlamanı öneririm, bluetooth bağlantı daha dalgalı oluyor zorlar biraz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt