Rise Online Oyun Grafiklerinde Bokeh Etkisinin Kullanılmayışı

ultraslangsc

Yeni Üye
Oyunda bokeh etkisi açma/kapatma yada kalıcı olarak kullanılması şeklinde bir tercih yapılmamış. Oyunda yakın planlar daha net, arkaplan daha bulanık şeklinde bir düzenleme yapılması oyuna daha fazla derinlik algısı ve grafik hataları telafi etmesinin yanı sıra oyuncularda daha iyi bir görüntü algılamalarını sağlayacaktır diye düşünüyorum. Oyunu inceliyorum ara ara eksik yönlerini veya buglar keşfedersem buradan oyuncu ve yönetimi, oyun içi destek bölümünden de ilgili birime görüşlerimi aktaracağım.

DeadLegion

Üye
Oynanistaki sorunlar bir turlu giderilememisken bu ve bu gibi sorunlar ikinci planda kaliyor bence. Bu oyunu bir ev gibi dusunursek evin temeli sorunlu siz mutfak mermerinin renginden bahsediyorsunuz gibi bir durum ortaya cikiyor.

ultraslangsc

Yeni Üye
Oynanistaki sorunlar bir turlu giderilememisken bu ve bu gibi sorunlar ikinci planda kaliyor bence. Bu oyunu bir ev gibi dusunursek evin temeli sorunlu siz mutfak mermerinin renginden bahsediyorsunuz gibi bir durum ortaya cikiyor.
Evet oyunda eksiklikler var ve hem oyuncular tarafından hem de geliştiriciler tarafından bunlar fark ediliyordur. Yeni güncelleme ile birçok hata telafi edileceği de söylendi ama gözüme çarpan bir husus olduğu için belirtmek istedim. Ayrıca şu da var tabi ki, oyunda herhangi bir hata veya eksiklik var diye diğer hata veya eksikliği görmezden gelmemiz doğru olmaz diye düşünüyorum. Oyunun bütün hatalarını görüp dile getirmeliyiz ki oyun çok daha iyi yerlere gelebilsin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt