Rise Online Pc Toplama - Rise Online Için Bilgisayar | 12.000 Tl Bütçe Ile Orta Düzey Oyunlarda Yüksek Performans

untethered

Yeni Üye

Rise Online PC toplama - Rise Online için bilgisayar | 12.000 TL bütçe ile orta düzey oyunlarda yüksek performans​

Rise Online PC Toplama - Rise Online için Bilgisayar FARM PK için PC.jpg

Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar. Sistemin fiyatı şu anda 12.000 TL. PSU, işlemci ve ekran kartını ikinci el olarak seçtim.

Video çekip paylaştım, herkesin bilgilenmesi adına. Video girişinde R5 5600 demişim, kusura bakmayın, aslında R5 3600 olacaktı. Önerdiğim sistem Nich sistemdir ve kesinlikle kötü bir sistem önermedim. Eğer paranızı daha iyi parçalara harcamak istiyorsanız, bana Discord adresimden ulaşabilirsiniz ya da YouTube'daki videonun altına mesaj atarak yazabilirsiniz.

"Anakart VRAM nasıl seçilir?" veya "RAM chip modelleri nasıl bulunur, hangileri daha iyi, E-DIE, B-DIE, SK Hynix A vb." gibi birçok chip modeli ve anakart çeşidi olduğu için piyasada çok kafa karıştırıcı bir durum var. İnsanlar, videolarda gördükleri ışıklı anakartlar ve sıvı soğutuculara yüksek paralar verdiklerini görüyorum. Bu firmalar, bu tür parçalara oyuncu items hissiyatı verip size satıyor, fakat piyasa bu şekilde işlemekte, yapacak pek bir şey yok. Ancak dediğim gibi, en iyi parçaları sisteminize tam uyumlu olarak seçebiliriz. XMP/DOCP/EXPO gibi özellikler ise ben genellikle kullanmıyorum; daha çok sistemin stabilitesine, yani RAM'in BASE CLOCK oranına dikkat ediyorum.

Eğer siz de daha iyi bir sistem toplamak ve sisteminizdeki cache'leri daha verimli yönetmek istiyorsanız, videoma göz atabilirsiniz. Bu arada, cache hakkında göstermediğim birçok şey mevcut. Bunların bazıları .BAT olarak yazılmış ek dosyalardır. Ayrıca, Bufferbloat, modem seçimi, QOS nedir, Merlin ve OPENWRT gibi konular da var. Bunlar tamamen ping ve gecikme sürelerini iyileştirmeye yönelik araçlardır ve Bufferbloat için aşağıya kısa bir makale eklicem bu oyun için çok önemlidir ve QOS, Merlin, OpenWRT ile alakaları vardır.

Bufferbloat Nedir?​

Bufferbloat, internet bağlantılarında veri paketlerinin, ağda gereksiz yere beklemesi sonucu oluşan gecikmeyi ifade eder. Bu, genellikle yönlendirici veya modemlerdeki veri tamponlarının (buffer) aşırı büyük olması nedeniyle meydana gelir. Bu durum, yüksek bant genişliğine sahip bağlantılarda bile ping sürelerinin artmasına ve ağın yanıt süresinin kötüleşmesine neden olabilir. Bufferbloat, özellikle oyun oynama veya video konferans gibi gerçek zamanlı uygulamalarda sorun yaratır.

Sistem'de bulunan markalar:​

Kasa önermedim ne de olsa F/P olmasını istiyoruz bende yıllarca uzay sistem kullandım hiçbir sorun olmadı ve ek olarak stok soğutucu ile kullanabilirsiniz AMD'nin kendi fanları çok iyi bu konuda gerekirse undervolt yapıp daha da fazla stabiliteyi arttırıp hem de ısıyı düşürebilirsiniz bunun için YouTube'da video paylaştım isterseniz aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Video link: TIKLA.
Mrzapota / ahtapot YouTube kanalım.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt