Rise Online Sürekli Donma (Gidip Gelme) Sorunu

ZuCa

Yeni Üye
Mantis sunucusunda oynuyorum güncellemeden 1-2 gün önce olmaya başladı oyuncular sürekli olarak ışınlanıp duruyor sürekli laglanıyor. Ekran kartı driverlarını işlemci chipsetlerini Win11 güncellemelerini sürücüleri her şeyi güncelledim. Sistemim kötü bir sistem değil şu anda aktif olarak tüm oyunları sorunsuz oynayabileceğim parçalar var. Bu neyden kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim.

Sistemim;

RTX 3050 OC
i3 12100F
16GB 3200MHz
ASUS PRIME H610M-K
500GB M2 SSD (Yarısından fazlası boş)

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhabalar Zuca, sorunun yazılımsal ya da donanımsal değil gördüğüm kadarıyla internetin ile alakalı bir durum yüksek ihtimal.
Packet Loss sorunu yaşıyorsun, ethernet kablonda bir sorun olabilir direkt sağlayıcılık olmayabilir. Sağlayıcına ise özelinden attığım IP adresini sorgulatabilirsin kendi IP adresinden kontrol ediyorlar.

trivela

Yeni Üye
Merhabalar Zuca, sorunun yazılımsal ya da donanımsal değil gördüğüm kadarıyla internetin ile alakalı bir durum yüksek ihtimal.
Packet Loss sorunu yaşıyorsun, ethernet kablonda bir sorun olabilir direkt sağlayıcılık olmayabilir. Sağlayıcına ise özelinden attığım IP adresini sorgulatabilirsin kendi IP adresinden kontrol ediyorlar.
Merhaba, son 3 gundur bende de ayni problem var. Diger online oyunlarda herhangi bir sorun yok ancak sadece Rise Online oynarken boyle oluyor. Format attim, ethernet kablosunu degistirdim, modemin butun kablolarini yenileriyle degistirdim, internet saglayicisiyla gorustum ancak bir cozume varamadim ve suan hala oyunu oynayamiyorum.

ORTİ

Yeni Üye
Mantis sunucusunda oynuyorum güncellemeden 1-2 gün önce olmaya başladı oyuncular sürekli olarak ışınlanıp duruyor sürekli laglanıyor. Ekran kartı driverlarını işlemci chipsetlerini Win11 güncellemelerini sürücüleri her şeyi güncelledim. Sistemim kötü bir sistem değil şu anda aktif olarak tüm oyunları sorunsuz oynayabileceğim parçalar var. Bu neyden kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim.

Sistemim;

RTX 3050 OC
i3 12100F
16GB 3200MHz
ASUS PRIME H610M-K
Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız eğer Nvidia denetim masasından düşey senkronizasyon seçeneğini kapatarak giriş yapmayı deneyiniz.

Sistemim;

RTX 3050 OC
i3 12100F
16GB 3200MHz
ASUS PRIME H610M-K

Bilgisayarınızdaki ekran kartının sürücülerinin güncel sürümü yüklü olmadığı için bu şekilde bir grafik sorunu ile karşılaşıyor olabilirsin.

Windows 10 11 ürünün orijinal, lisanslı değil de crack'li yani korsan ise bahsettiğiniz sorunun oluşmasında en büyük etkisi olan faktörlerden birisi budur. Sistemini yeniden başlatarak bu sorunu geçici olarak çözebilirsiniz.

iyi forumlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt