ETKİNLİK Rise Online World - Vlog Etkinliği!

ETKİNLİK
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BEARFACT

Yönetici
Game Master
vlog.jpg

Yeni bir Forum Etkinliği olan Vlog Etkinliği ile karşınızdayız!

Etkinlik kapsamında sizlerden maksimum 90 saniyelik günlük hayatınızda ve oyun içerisinde yaşadıklarınıza/yaptıklarınıza dair bir gününüzü kapsayacak şekilde editlediğiniz vloglarınızı bekliyoruz.
Videonuzu editlerken
telifsiz müzik kullanabilirsiniz, kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde geçişler editleyebilirsiniz. (aşırıya kaçmayalım)

Bu etkinliğimizde özellikle istediğimiz sizlerin de hazırlarken eğlenmeniz!

Birkaç örnek vermemizi isterseniz; Sabah kalktınız yüzünüzü yıkamadan önce yaptığınız ilk iş direkt bilgisayarınıza koşmak olabilir. Gece siz uyurken arkadaşlarınız sizsiz etkinliklere katılmış olabilir, buna atıfta bulunabilirsiniz mesela.

Aile yapınızı bozmayacak şekilde, eşlerinizden oyunu çok fazla oynamanız konusunda aldığınız sitemleri ekleyebilirsiniz. (Zaten aldığınızı duyar gibiyiz:) )
Craft yapan arkadaşlar için mesela, evde domates yok, sen oyunda domates topluyorsun..

Ancak unutmayın sadece gerçek yaşantınızda değil, oyun içinde yaptıklarınızı da (Zindan, PK vb.) videonuza dahil etmeniz gerekmektedir.

Yani hem gerçek hayatınızda yaptıklarınız, hem oyunda yaptıklarınızın videonuzda birleşmesi gerekiyor.
Örnekliyorum; Marketten domates aldım, bilgisayara oturdum oyuna girdim oyundada domates topluyorum..

Hazırlamış olduğunuz videolarınızı konu altında yorum olarak paylaşabilirsiniz.

Etkinlik bitiş tarihi: 17.08.2023 23:59

tablovlog.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

nightfall94

Üye
Klavye, kulaklık ve speaker sadece 1. ye mi veriliyor ? yoksa ilk 10'a giren herkese mi ?

BOGAZINYARGICI

Üye
Selamlar, BOGAZINYARGICI - [BEYLER] Ekip Lideri ; recepaliparlakTV gururla sunar ;

Konsepte uyup/uymadığı ile ilgili geri bildirim paylaşabilirseniz sevinirim. Ayrıca yorum kısmına ekleyebilirsiniz demişsiniz lakin dosya boyutu büyük geliyor. Youtube yükledim sorun olur mu ? @MusTi , @Sarpanit

Sarpanit

Senior Moderatör
Selamlar, BOGAZINYARGICI - [BEYLER] Ekip Lideri ; recepaliparlakTV gururla sunar ;

Konsepte uyup/uymadığı ile ilgili geri bildirim paylaşabilirseniz sevinirim. Ayrıca yorum kısmına ekleyebilirsiniz demişsiniz lakin dosya boyutu büyük geliyor. Youtube yükledim sorun olur mu ? @MusTi , @Sarpanit
Selam Recep, zaman ayırdığın için teşekkür ederim emeğine sağlık fakat hazırladığın video istenilen kriterlere pek uymuyor gibi. Rise Online'ın gerçek hayattaki karşılığından ziyade beklediğimiz içerik gerçek hayatta ki yaptıklarınla oyunda yaptıklarını harmanlayıp ironi içerikli videolar çıkartman. Biraz daha hem çekerken senin eğlenmeni, gülmeni hemde izleyenleri güldürmeye yönelik olmasını bekliyoruz. Eğer aklına takılan bir kısım olursa, Discord üzerinden benimle iletişime geçebilirsin. Görüşmek üzere. :)

Th4DarkSpawn

Yeni Üye
Merhabalar Youtube Gürültülü Oyun Kanalından Herkese Selamlar Ben Faruk Rise Online Vlog Etkinliğine Katılıyorum Umarım Faydalı Bi Videodur Kabul Edilir Beğenilir Herkese Sevgiler SaygıLar Rise Online Çalışanlarına Ve Yarışmada Bulunan Oyunculara Başarılar.

Son düzenleme:

BOGAZINYARGICI

Üye
Merhabalar Youtube Gürültülü Oyun Kanalından Herkese Selamlar Ben Faruk Rise Online Vlog Etkinliğine Katılıyorum Umarım Faydalı Bi Videodur Kabul Edilir Beğenilir Herkese Sevgiler SaygıLar Rise Online Çalışanlarına Ve Yarışmada Bulunan Oyunculara Başarılar.

üstat buna benzer bir videoda ben yaptım da konsept tam olarak bu değil sanırım :( benim videom ;

bitter

Üye
Ben de aşağıdaki videom ile katılıyorum, video süreci çok keyifliydi, iyi seyirler :coffee:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt