Rise Yeni Server Açılacak Mı

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Race
Protean
Job
Warrior
açılsında oyuna tekrar döneyim kaç senedir bekliyorum.
Mevcut severlar çokta eski değil aslında
15 Nisan 2022 Erken erişim açıldı Aarvad serverı açıldı.
Galia ve Mantis Sunucuları 26 Ocak 2024 de açıldı.

KASWETH

Yeni Üye
Race
Protean
Job
Rogue(Archer)
vallaha ben yeni başladım 1+1 etkinliği gec öğrendim 69 lvl yapabildim tıkandım.Ne görev yapacak adam var ne kasıcak adam var bomboş ve bıraktım.Bu şekilde oyun zor .Yeni gelecek kitleyide düşünmesi lazım yönetimin.Yoksa bu şekilde kısır döngüye girer.
bende onun konusunu açmıştım ama 30 kasım bitecek denildi konu kapatıldı bizde şuan girdik 5 kişi 3 kişi hiç bilmiyordu pre falan çekmedik oyunu öğrendiler biraz ama kasmak gerçekten zor bende dedim zaten bizim gruba 1+1 beklicez yada karakter alıcaz onlar karakter alma taraftarı değil oyunu tam öğrenemediler sonuçta haklılar kendileri oynayarak kasıp o sırada oyuna da alışmış olacaklar bekliyoruz bakalım belki yılbaşında böyle bir etkinlik yapılırsa çok güzel olur

DijitaLOsuruk

Üye
Yeni server açmaları kendi kafalarına sıkması olur millet milyona yakın paralar harcadı craft kastı kendi emekleri hariç gelip g5 veya adam gibi craft sistemi getirmeden yeni server açıyoruz demek biz bu işi beceremedik siz de de para çok biz sizden o paraları ve emekleri alalım yeni server açalım gerisine bakarız demek olur o kadar kolay değil o durum. ve bunu sadece craft için söylüyorum. oyunun hiç bir zevkini yaşamayan kişiler crafterlardır ve hiçte önem verilmedi oyun içinde kendi döngüsü yok ondan dolayı bu kadar umursanmadı ve eminim ki bir staff oturup dur bakayım bi gathering kasayım dememiştir veya dur bir gm kasayım dememiştir. ondan dolayı empati yapamıyorlar.

gibidigi

Yeni Üye
vallaha ben yeni başladım 1+1 etkinliği gec öğrendim 69 lvl yapabildim tıkandım.Ne görev yapacak adam var ne kasıcak adam var bomboş ve bıraktım.Bu şekilde oyun zor .Yeni gelecek kitleyide düşünmesi lazım yönetimin.Yoksa bu şekilde kısır döngüye girer.
valla ben de yeni char kasmayı bıraktım, yeni char kasanlar için server'lar bomboş:)

TearFall

Üye
bende onun konusunu açmıştım ama 30 kasım bitecek denildi konu kapatıldı bizde şuan girdik 5 kişi 3 kişi hiç bilmiyordu pre falan çekmedik oyunu öğrendiler biraz ama kasmak gerçekten zor bende dedim zaten bizim gruba 1+1 beklicez yada karakter alıcaz onlar karakter alma taraftarı değil oyunu tam öğrenemediler sonuçta haklılar kendileri oynayarak kasıp o sırada oyuna da alışmış olacaklar bekliyoruz bakalım belki yılbaşında böyle bir etkinlik yapılırsa çok güzel olur

bas parayı karakter al
bas parayı geliştiricinin pazar yeri klasgame den item al , gold al

sonra oyun oynadım de, bu şekilde rezil edildi bu proje. üstelik haksızlığın sembolune heykel yaparak başlamıştı herşey...

bizde başladık, güzel anılar biriktirdik bir kaç ay sonra baktık ki oyun olmak yerine bütçelerin dolarların yarıştığı bir platform. Benim de buna yetişmem mümkün gözükmüyordu. Bu çukurda kredi çekip char dizenini bile çokca gördük.

Arkadaşlar bence kendinize gelin artık. Bu ego tatmin etmekten fazlası, bu saçmalık.

Yıllarca KOW da eleştirdiğiniz herşeyden çok daha fazlası Rise Online da ...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt