Rogue/Archer Triple/penta combosu hakkında

ByEdel

Üye
Sadece benim mi dikkatimi çekti bilmiyorum ancak Death valley haritasında triple/penta combosunda sürekli ''casting failed'' hatası alıyorum comboyu mouse ile yapsamda yada klasik 3w4w combosu yapsamda fark etmiyor. Ancak Dorion,lunaskar gibi haritalarda comboyu istediğim gibi hızlı yapabiliyorum hiçbir şekilde casting failed yazısı çıkmıyor sağ alttaki damagelerin gözüktüğü pencerede. Bunun hakkında bilgisi olan beni ve benim gibi oyuncuları aydınlatabilicek birisi varmı ?

higarez0

Üye
Okçuların normalde de skilleri casting failed veriyor zaten. dümdüz vururkende bolca bu hatayı alırsınız.

Gensuke

Üye
Sadece benim mi dikkatimi çekti bilmiyorum ancak Death valley haritasında triple/penta combosunda sürekli ''casting failed'' hatası alıyorum comboyu mouse ile yapsamda yada klasik 3w4w combosu yapsamda fark etmiyor. Ancak Dorion,lunaskar gibi haritalarda comboyu istediğim gibi hızlı yapabiliyorum hiçbir şekilde casting failed yazısı çıkmıyor sağ alttaki damagelerin gözüktüğü pencerede. Bunun hakkında bilgisi olan beni ve benim gibi oyuncuları aydınlatabilicek birisi varmı ?
hocam 5li oku açtıktan sonra archer pve'de nasıl ? oynanabilir durumda mı ? çünkü 5'li yokken bana baya zayıf gibi geldi

BeyazAfrikali

Üye
Kardeş şuan warrior oynuyorum ama sarmadı. Archer açmayı düşünüyorum. 5 li ok açılına kadar rahat kasılıyormu. Solo oynuyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt