Öneri Rogue class dengelemesi hakkinda dusunceler

snowbros

Üye
anlamıyo adamlar abi ya vallahi ekstra hasar istiyoruz fln sanıyolar biz mevcudu daha oynıyamıyoruz herkez bi laf atıyo. haklısın sorunları yazmış adam bunlar hatadan kaynaklı biz demiyoruz 60 skili 2000 vursun diye mevcut olan sıkıntıları yazıyoz adam diyo vur kaç yaparak vur :D hey allahım
kankacım bunlardan zaten haberleri var sürekli bu konu açılıyor düzeltmeye çalışıyorlardır zaten sadece sürekli okcu konusu görmek sıkıcı birde ekibi düşün zaten farkındalar bende okcu oynuyorum yan char olarak lagsız yerlerde sorun yaşamıyorum

DODOERDO

Üye
benim sinir olduğum olay bu yapılmama çözülmeme değil haksızmışız gibi millet çok biliyo ya adam warior laf atıyo ne olsun istiyonuz 2 k mı vursun herkeze tekmi, atsın diyo bak düşünce yapısına bak ben oyunun sıkıntısını yazıyorum düzelsin diye adam bilgisi yok yok kaç vursun tekleye tekleyemi gitmek istiyonuz diyo benim tepkim o kişilere birşey olmamış gibi davranıyo kendi clasındada vardır belki problem ben bilmem ama bilmediğimede yazmam birileri dalga geçer gibi saçma saçma yerlere çekiyo konuyu

Buddha

Üye
Hasar felan değil. Ama çoğu zaman ok rakibe ulaşmıyor, yolda kayboluyor. ' 0 ' HASAR

skaebneN

Üye
anlamıyo adamlar abi ya vallahi ekstra hasar istiyoruz fln sanıyolar biz mevcudu daha oynıyamıyoruz herkez bi laf atıyo. haklısın sorunları yazmış adam bunlar hatadan kaynaklı biz demiyoruz 60 skili 2000 vursun diye mevcut olan sıkıntıları yazıyoz adam diyo vur kaç yaparak vur :D hey allahım
Bu konudaki SS'e deki gibi skil gitmiş mana gitmiş hasar yok.

Okçunun hali link

Atom0619

Üye
Çok uğraşmayın alt char açın bakın dalganiza oyun da hiç bir class şuan da eşit değil hepsinin arasın da bir çok fark var. Sen rogue dengelensin istiyorsun ben warrior başka birisi de priest diğeri de mage. Bu işler böyle uzar gider yönetimin taktirine kalmış şeyler onları rahatsız eden bir durum varsa zaten duzelticeklerdir. Benim rahatsız olduğum bir çok şey var ama halen düzelmiyor oyun yeni zamana bırakıyoruz şans veriyoruz bekliyoruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt