Rogue Karakterinin Görev Silahı

umydn

Üye
Warrior karakterinin 53 level görev silahı epik kategorisinde yer alırken, Rogue karakterinin 53 level silahı epik kategorisinde yer almıyor. Mage ve Priest 53 görev silahının türü nedir? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Eğer onların ki de epik ise neden Rogue'nin epik değil ? Zaten Rogue'nin görev itemlerinin ataklarında problem olduğunu düşünüyorum. Mümkünse incelenmesini talep ediyorum.

unchained

Üye
Mageninki epik degil.Priestin kalkan ve two handed mace epik.one handed mace epik degil.

Aziz

Üye
Orada bence hata var. Warriorun ki de epic kategorisinde olmamalı. Yazım hatası vardır. Diğerleri de epic değilse, onun ayrıcalığı yoktur.

umydn

Üye
Orada bence hata var. Warriorun ki de epic kategorisinde olmamalı. Yazım hatası vardır. Diğerleri de epic değilse, onun ayrıcalığı yoktur.
Yetkili bir kişi açıklar sanırım durumu. Çünkü direk ayrıcalığa giriyor bu iş.

skaebneN

Üye
Okçunun itemlerinden mi skilden mi bilmiyorum ama 750 atak varken de aynı slota 200 vuruyorken 950 atakla da 200 vuruyor.
//
Aynı zaman da solo karakter olarak bilinen okçu ne hikmekse burda bütün slotlarından dayak yiyor. Slotlar normal karakter gibi combo yapar gibi vuruyor.

Son düzenleme:

Taun

Üye
kaldırın sizde kurtun bizde kurtulalım şu asaslardan

presto_86

Üye
Lütfen yöneticiler silahları defalarca denesinler moblarda ve joblarda bu sorun ciddi bir sorun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt