İstek Rogue Master2 Skili ve Ice-Lr Oranları

GodBlessYouAMEN

Üye
Merhaba,

Rogue'nin resist skili olan M2 skilinin slow skillerinde çalışmadığını düşünüyorum. Magelerin hasarını düşürmekte fakat ice-lr konusunda hiç bir işe yaramıyormuş gibi geliyor. Job fark etmeksizin (scream başta olmak üzere) tüm ice-lr skilleri resist fark etmeksizin baydırıcı derece tutmakta.

Okçu ve mage joblarının ice-lrsinin bir nebze daha kabul edilebilir olduğunu düşünüyorum ama warrior screamı M2 fark etmeksizin aşırı derecede tutmakta.

M2 yokken tabii ki bu tutma oranları çok normal, charlardaki resist çok düşük fakat deneyimlediğim kadarıyla resistin olması da tutma oranında bir şey değiştirmiyor. Saf resistlerin bu kadar düşük olması da bir problem. Oyunda hem oynadığı jobun işine yarayacak hem de biraz resisti güçlendirecek takılar neredeyse yok. 4,5 GB'ye satılan takıların bile çoğu resist vermiyor.

Herhangi bir ice skilinin tutmasından sonra aktif olan Rush skilininde silinmesi rogue sınıfını çok fazla zayıflaştırmakta.

Bu tabii ki benim kendi fikrim, sizler farklı düşünüyor olabilirsiniz. Sizde kendi fikrinizi belirtebilirsiniz. Warriorlar, okçular ve mageler ağlamayın yazacak hissedebiliyorum fakat benim derdim slow skillerinin nerflenmesi değil, resistin slow skillerine karşı işe yarayıp yaramadığını ve eğer yaramıyorsa bu konuda ne yapabileceğimizi öğrenmektir. Fikri olanlarlar yorum olarak yazabilirler.

İyi günler, iyi forumlar.

Son düzenleme:

Atom0619

Üye
Skiller arası dengesizlik çok fazla ben ticket attım hep oyunun erken erişim de olduğunu zamanla bu sorunlar cozulucegi söyleniyor beklemedeyiz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt