Her sınıfa ait iyi veya kötü yanları tek tek sıralayabiliriz ancak bu bize hiç bir şey katmaz.
BP - Mage - Archer - Assassin - Warrior bana göre PvP olarak en güçlüsü(her şey solo üzerinden) Assassin sınıfı, en güçsüzü Mage sınıfı. Ancak herhangi bir Mage sınıfı arkadaşın sürekli olarak bu tarz konular açtığını bilmiyorum, çünkü şunun farkında geneli Mage bu tarz oyunlarda takım oyuncusudur maalesef, toplu olarak geldiklerinde karşılarında kimse duramaz.
Aynı durum Assassin içinde geçerli bir nebze, 1v1 durumda iken bir BP assassine direkt olarak yeniliyorsa düşünmesi gereken şudur; eşya farkımız, oynayış tarzım. Bana göre 1v1 de eşya farkı çok olmadığı sürece eşit eşyalarla hatta bir tık alt seviye eşyalarla 1 assassin 1 BP'yi kesemez. Bir BP'nin tek antisi yine bir BP'dir.
Sinirle, sitemle bu tarz konular açmanız maalesef size de bize de bir yarar sağlamayacaktır. Açmayın demiyorum tabii ki isterseniz açabilirsiniz kurallar çerçevesinde bu şekilde, ancak bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız lütfen destek biletinden öneri veya şikayetle bildirin.