ROW Alfa 2 Açılış Tarihleri Tahminlerinizi Alalım

wadef

Üye
Tamamen gaz alma cabasi ile video yayinlamislar. IStediginiz kadar video yayinlayin. Cikip kardesim su gun yapacagiz diye 1 ay oncesinden aciklanmasi lazim. Hala video atiyorlar ama tarih yok. Yerli ucak yapanlar gibi iste goklerde, aya gitti gidecek gibi tarih vermemeyi bir marifet sannediyorlar. Istediginiz kadar guzel oyun yapin. Bu tarz reklam mantigiyla bir yere varamassiniz. Gidin marketingden anlayan bir adam alin. Size ilk soyleyecegi sey bu belirsizligin sacmaligidir.

Bigjest

Üye
Tamamen gaz alma cabasi ile video yayinlamislar. IStediginiz kadar video yayinlayin. Cikip kardesim su gun yapacagiz diye 1 ay oncesinden aciklanmasi lazim. Hala video atiyorlar ama tarih yok. Yerli ucak yapanlar gibi iste goklerde, aya gitti gidecek gibi tarih vermemeyi bir marifet sannediyorlar. Istediginiz kadar guzel oyun yapin. Bu tarz reklam mantigiyla bir yere varamassiniz. Gidin marketingden anlayan bir adam alin. Size ilk soyleyecegi sey bu belirsizligin sacmaligidir.
Merhaba, sanırım video sonundaki tarihi görmemişsiniz.
İyi forumlar.

Jackass

Üye
Oyun tarihi 23 Nisan olarak açıklandı. Yukarı da ki arkadaş sen önce sana sunulan videoyu sonuna kadar izle emeğe saygı göster. Ondan sonra gel burada ağız burun yay.

bigHead

Üye
Video nasıl izlendiği belli :) herkes ileri sarıp izlemiş daha ROW ekibi açıklamayı eklemiş adamlar haklı :)

ysa1727

Üye
wadef yorumunu okuyunca yazamadan edemedim. Öncelikle oyun yapımcılarına bir eleştiri getirmeden önce kendi bilgi yeterliliğini sorgulamanı tavsiye ediyorum. Tamamen iyi niyetimle yazdığımı anlamaya çalışarak okuyabilirsen memnun olurum. Bu zamana kadar hangi oyunu oynadın bilmiyorum ama bana 1 tane kendi oyuncusunun her eleştirisini dikkate alıp ve bu yönde oyun geliştiren firma söyler misin. Harici olarak gaz almak için video hazırlanmaz. Gelelim diğer söylediğin tarih meselesine henüz Alpha 2.0 sürümünü hazırlayan bir (Rİse Online) firma (Heleki Rİse Online) dan net bir tarih istemenin 3 sebebi olur. Oyun sektöründen anlamıyorsun anlamaman bir ayıp değil olabilir. 2.si Rise Online' ı sosyal medyadan takip etmediğin için bu yorumu yapıyorsundur. 3.sü tamamen art niyetlisindir ki öyle olduğunu düşünmüyorum. Son sözüme gelecek olursam hazırlanan videonun sonunda da net tarihi belirtmişler bilgin olsun. (23 NİSAN)

NOT : Verilen bu tarihin ertelenme veya iptal edilme olasılığını hesaba katarak beklemenizi tavsiye ederim.

wadef

Üye
Evet benim hatam videoyu sardirark izledim. Fakat tarihe baktigim yer sitenin girisindeki schedule. Orada hala tarih yazili degil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt