ROW Asist neden Farm aracı olarak kullanılmaya başlandı ?

_F_G_

Üye
hocam gir bi siteler bak istersen gb ne durumda :D bir de şu var oyunda kimse son levele kasmak zorunda değil elle kasabildiğin kadar kas
Gb değeri ile ilgilenmiyorum. İtem fiyatlarına gelirsek bu oyun yönetiminin belirlediği bir şey değil. Karakterinizi geliştirmekse amacınız öncelikle level kasmanız lazım. Skillerini açmanız lazım.

Otto

Üye
Gb değeri ile ilgilenmiyorum. İtem fiyatlarına gelirsek bu oyun yönetiminin belirlediği bir şey değil. Karakterinizi geliştirmekse amacınız öncelikle level kasmanız lazım. Skillerini açmanız lazım.
Bu sözlerin Dorion merdivenlerine yazılması gerekiyor bence, teşekkürler.

kainlight

Üye
Konuları uzun zaman sonra şöyle bir okuyayım dedim. Geçmişte de bu konuyu çok gördüm ve hala devam ediyor ama ilgimi çeken şu oldu. Herhangi bir bu yada bir şey bildirimi yapıldığında konuya atlayıp kardeşim oyun daha erken aşamada düzelecek düzelecek oynamaya devam diyen adminler veya modlar bu konuların birinin altına gelip de arkadaşlar farkındayız yazmayı bırakın hiç birine cevap bile vermemişler. Şimdi ben de buradan onlara sormak istiyorum kardeşim oyunun ne büyük sıkıntısı bu iken herkes bu konudan şikayetçi iken bu konu ile ilgili bir açıklama neden yapmıyorsunuz? Eğer amacınız biz sadece ticari bir kurum olduk satabildiğimiz kadar premium ve rowa satacağız tek pc den emek vererek oynamak isteyen adamlar hedef kitlemiz değil buda bir oyun değil biz Rise Online oyun olarak görmüyoruz siz de 8 pc açın bu yasal diyorsanız söyleyin bilelim devam edecek ona göre devam etsin. Gerçi zaten susarak da bunu söylemiş oluyorsunuz ama neyse.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt