Row Asistan Ve Repair hammer'dan Okçu faydalanamıyor.

Maximiliantr

Üye
Merhaba Row Assistan ile İlgili gerçek manada kötü etkilenmen bir job var.
Peki bu nasıl oluyor derseniz, Row asistan ve Repair hammer aldığımız zaman slota charımızı gönül rahatlığıyla bırakamıyoruz, sistem doğru bir şekilde Repair yapsada, ok sayısı tükendiği zaman char duruyor. Bu durum diğer joblar için geçerli değil çünkü atak yapmaları için almaları gereken her hangi bir şey yok. Lütfen sizden ricamiz ok alma muhabbetiniz 30 yıl önce çıkmış oyunlardan esinlenerek yapmayalım. Kaçtan MMORPG oyununda Arbalet kullanan joblar Npcden ok alıyor, yahu hadi onu geçtim 9999 ok sayısı nedir, ben bu sayının arttırılması taraftarı da değilim, tamamen ok alma muhabbeti kaldırılmalı oyundan. Yada okçulara Repair Hammer satmayın.

JohnPlane

Üye
Okçulardan haz etmesemde kesinlikle haklı bir istek yeni nesil herhangi bir oyunda böyle bir mekanizma yok kaldırırlarsa güzel olur.

HeaveN

Üye
Ok sıkıntı büyük solo zindan giriyom 5bin ok gidiyo hemen :) 2 solo zindan ok almasam zindan bitirmek zor

MASSAKAAAAAAAAAA

Üye
bide mobların içine giren charlar'a hiç bir türlü okçu atak yapamıyor. en azından ok fırlatmadan hasar çıkarabileceğimiz bir skill gelmesini istiyoruz.

MaRaKeSH

Üye
Az mantıklı olun lütfen 65 kasarken okçu bir ekiple kastım belirli bir süre yanmış okla 2 gün slotta durdu adam taki oku bitene kadar sınırsız olduğunu düşündümde eyvah eyvah

galpz

Üye
Kesinlikle katılıyorum, diğer job'lar ile karşılaştırıldığında çok dezavantajlı bir durum, arkadaşın da dediği gibi;bow takıldığında ok gereksinimi olmadan kullanılmalı. Aksi taktirde okçu karakteri için ne row ne de rpr hammer çokta işlevsel değil.

Maximiliantr

Üye
Az mantıklı olun lütfen 65 kasarken okçu bir ekiple kastım belirli bir süre yanmış okla 2 gün slotta durdu adam taki oku bitene kadar sınırsız olduğunu düşündümde eyvah eyvah
Tamam da zaten yay yanında RPR yapmak zorunda Exp kasarken mesela ben ROW ve Repair hammer alıp Slotta afk kalamıyorum. ama warrior bp mage rahatça kalıyor. Az mantıklı olun demeden, az yazılanları okuyup anlayalım..

MaRaKeSH

Üye
Tamam da zaten yay yanında RPR yapmak zorunda Exp kasarken mesela ben ROW ve Repair hammer alıp Slotta afk kalamıyorum. ama warrior bp mage rahatça kalıyor. Az mantıklı olun demeden, az yazılanları okuyup anlayalım..

az mantıklı derken sınırsız okla afk olarak sınırsız slotta kalırlar anlamında dedim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt