Row asistan

Warkor

Üye
Merhaba arkadaşlar herkese iyi oyunlar dilerim. Row asistanda sürekli sorun yaşıyorum yüklediğim magıc puppet süresi ile total süre uyuşmuyor total süre sürekli eksiye düşüyor ve magıc puppet süresi sürekli artı şekilde duruyor ve kullanamıyorum. Günlük kullanım sürelerine dikkat ediyorum günlük kullanım 10 saat ama ben tek magıc puppetle 7 saat kullanabilmem gerekirken yüklemeden sonra ya 2 saat yada saat 22.00 den sonra 2 3 saat kendiliğinden total süreden siliyor magic puppet süresi fazla kalıyor tek magıc puppet kullanıyorum bu arada 2 tane değil 2 olsa yasal süreyi geçtiği için oluyor diyebilirsiniz ama tek 7 saatlik puppette yaşıyorum bu sorunu. Birkaç kere discorddan yetkililere ulaşıp düzelttirdim ama sürekli yapıyor bunu bu sorunu nasıl düzeltebiliriz nasıl önlemler alabiliriz bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.

hakan1811

Üye
Magic puppet 7 değil 10 saat arttırıyor. Günlük maximum row süresi 18 saat.
Yapman gereken her gün 1x magic puppet( 10 saat), 2x power up(3+3 6 saat) ve günlük ücretsiz 2 saat ile 18 saate tamamlaman.

Warkor

Üye
Magic puppet 7 değil 10 saat arttırıyor. Günlük maximum row süresi 18 saat.
Yapman gereken her gün 1x magic puppet( 10 saat), 2x power up(3+3 6 saat) ve günlük ücretsiz 2 saat ile 18 saate tamamlaman.
kardeşim yanlış biliyorsun magıc puppet süresi hala 7 saattir sadece 10 saat kullanım hakkı tanıdılar aynı power up gibi düşün yani 2 magıc puppet bastıgında 14 saatlık magıc puppetin sadece 10 saatini kullanabiliyorsun seninde dediğin gibi power up kullanımı 6 saat oldu ama hala 1 adeti 3 saat kullanabiliyorsun 2 x basman lazım macıg puppette aynı şekilde.
Benim değindiğim noktalarıda hiç okumamışsın belliki bu özellikleri bende biliyorum benim sorunun sadece 1 kere bastığım itemin süresi normal kullanım süresi şartlarını bile karşılamamışken elimdeki süreleri kullanamamam umarım açıklayıcı olmuştur.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba, asistan süreleri konusunda genel bir problem mevcut, gelecek güncellemeyle bu sorun tamamen ortadan kalkacaktır.

Günlük Toplam R.O.W Assistant Kullanım Süresi 18 Saat

Magic Puppet 7 Saat Süre Ekler
Power Up 3 Saat Süre Ekler

Magic Puppet ile Günlük 10 Saat Kullanım Yapabilirsiniz
Power Up ile Günlük 6 Saat Kullanım Yapabilirsiniz
2 Saat Premium Kullanıcılarına verilen bedava süre, toplam 18 saat.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt