Row drop dungeon Hk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaranRM_

Üye
Grp veya solo dungeon mantıgı çoğu oyunda olduğu gibi olmalı diye düşünüyorum . Örnek olarak 500 mana 500 can iksiri , garanti ödüldür. Dungeonu bitirdiğiniz için .

Yanında yüzdesel olarak 15 ihtimal ile Uniq dedigimiz item , 25 olarak epic , 35 olarak nadir , Takı item vesaire atmalıdır . @BEARFACT @SunRise @Justice

Oyuncuların çoğunluğu bu yönde istek ve talepte bulunmakta . Dikkate almanız gerektiğini düşünüyorum, veya üst birim görmese dahi görmesini sağlamanız gerekmekte.

Ve bir soru sormak istiyorum . Drop oranları bu kadar aşagıya çekilmiş halde iken neden ısrarla değiştirmemek istiyorsunuz ?

Sırf bu konu yüzünden oyuncu kaybedildiğinin farkındamısınız ? ( Umrunuzda olduğunu düşünüyorum )

Dün yapılan twıtch yayını 15 nisandan , bugune kadar yapılan izleyici kitlesi en az ve zayıf olan yayın haline geldi .

R O W biz oyuncuların oyunu ise, İstek ve taleplerimiz neticeye ulaşmalıdır.

CuneytARKIN

Üye
Zindan sonundaki yaratığa kutu gibi birşey koyun bari kırdıralım biriktirelim satalım vs. Bu şekilde inan vakit harcayasım gelmiyor. 7-8 Saat mob kes şansın varsa al yoksa 1 item dahi alama. Level kasma işimiz bitti artık. Karakterlerimizi güçlendirmek için birşeyler kovalıyoruz ancak emeğin karşılığını genelde alamıyoruz. Şans emekten çok daha belirgin. Şansı olmayan da oynamasın mı bilemedim. 1 slotu 8 saat boyunca nefes almadan dönüp baskınlara göğüs gerip bilgisayar başında birfiil sc pot vs harcayarak kesmenin karşılığında tamamiyle ellerin boş kalıyorsa. 1 Boş kalır 2 boş kalır 3 boş kalır ya sonra?

BaranRM_

Üye
Zindan sonundaki yaratığa kutu gibi birşey koyun bari kırdıralım biriktirelim satalım vs. Bu şekilde inan vakit harcayasım gelmiyor. 7-8 Saat mob kes şansın varsa al yoksa 1 item dahi alama. Level kasma işimiz bitti artık. Karakterlerimizi güçlendirmek için birşeyler kovalıyoruz ancak emeğin karşılığını genelde alamıyoruz. Şans emekten çok daha belirgin. Şansı olmayan da oynamasın mı bilemedim. 1 slotu 8 saat boyunca nefes almadan dönüp baskınlara göğüs gerip bilgisayar başında birfiil sc pot vs harcayarak kesmenin karşılığında tamamiyle ellerin boş kalıyorsa. 1 Boş kalır 2 boş kalır 3 boş kalır ya sonra?

Cüneyt abi ;

senin için bugun öldü demişlerdi ama haberlerde ? Anlaşılan gittiğin yerden dahi ROW takip ediyorsun koca yürekli insan.

rapaic

Üye
Eskiden dungeonlarda çok sıra olurdu şimdi vakit kaybı olarak görülüyor. Arkadaşın dediği gibi en azından pot vs garanti ödül olsa bari.

BenGeldim

Üye
Flame ve toxiclik yapmayın herşey çok iyi sana çıkmıyorsa banada çıkmıyor. Adaletsizlik yok. Çok drop olunca ne değişiyor? Hep aynı muhabbettler. Bıktık ya. Oyun 2. Hayat bile değildir 3.hayattır. belki 4

CuneytARKIN

Üye
Cüneyt abi ;

senin için bugun öldü demişlerdi ama haberlerde ? Anlaşılan gittiğin yerden dahi ROW takip ediyorsun koca yürekli insan.
Ben uzun yıllardır CuneytARKIN takma adını kullanıyorum. Başka mmorpg larda da bu nickle oynadım. Büyük hayranıydım ustanın sabah resmen yıkıldım. Mekanı cennet olsun. Türk cesaretini, Türk kahramanlığını, Türkün özgürlüğe sevdasını, zalime düşmanlığını öğreten koca yürekli sanatçıydı...

BaranRM_

Üye
Flame ve toxiclik yapmayın herşey çok iyi sana çıkmıyorsa banada çıkmıyor. Adaletsizlik yok. Çok drop olunca ne değişiyor? Hep aynı muhabbettler. Bıktık ya. Oyun 2. Hayat bile değildir 3.hayattır. belki 4

Başkanım Görüşünüze saygımız sonsuz ama cogunluk olarak isteklerimiz bu şekildedir.

2023 de oylarımız sizinle <3

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Bütün sınıfların yetenekleri eşit derecede ayarlı. Damage farkının bir çok nedenleri var, level farkı, item farkı gibi bir çok nedenleri var. Ve bu konuyla ilgili forumda aktif konular var lütfen aynı konuları tekrarlamayalım.
İyi forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt