ROW English Community bayrak iconu

guney

Üye
Bence ROW English Community bolumunde Britanya bayragi yerine globalligi temsil edecek bir simge kullanilabilir mesela "Dunya" koyulabilir. Dikkatimi cekti fikrimi paylasmak istedim. Iyi forumlar.

Tekitekurin

Üye
Dünya konulduğunda diğer dillerde nasıl destek verilecek. Bir nebze haklısın ama kabul görülmüş ingilizce dili britanya dan çıkma. ABD ing için ayrı koyulamaz. Dil kökeninden yola cikmislardir.

guney

Üye
Dünya konulduğunda diğer dillerde nasıl destek verilecek. Bir nebze haklısın ama kabul görülmüş ingilizce dili britanya dan çıkma. ABD ing için ayrı koyulamaz. Dil kökeninden yola cikmislardir.
Zaten genelde ya Amerika bayragi ya Ingiltere bayragi konulur o klasik ama dunya simgesi de uygun olabilir diye tavsiye etmek istedim sonucta her kesimden insan olacak italyan da amerikali da sirp da gordum bu oyunu bekleyen. Ayrica, dunya simgesi, bana su an dunya dili olan Ingilizceyi animsatiyor herkese kendi dilinde hizmet verilecek mesaji tasiyacagini dusunmuyorum.

Tekitekurin

Üye
Zaten genelde ya Amerika bayragi ya Ingiltere bayragi konulur o klasik ama dunya simgesi de uygun olabilir diye tavsiye etmek istedim sonucta her kesimden insan olacak italyan da amerikali da sirp da gordum bu oyunu bekleyen. Ayrica, dunya simgesi, bana su an dunya dili olan Ingilizceyi animsatiyor herkese kendi dilinde hizmet verilecek mesaji tasiyacagini dusunmuyorum.
Burada haklı olduğunu söylediğimi tekrarlayarak, bu other comunity olarak değiştirilirse belki olabilir tabikide kucaklayıcı olmak güzel olacak.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
English Community alanında şu an sadece İngilizce destek verdiğimiz için bu şekilde bir '' ICON '' yer almakta. İlerleyen zamanlarda bir güncelleme olduğu zaman tekrar gündeme alarak değerlendirilecektir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt