Zaten genelde ya Amerika bayragi ya Ingiltere bayragi konulur o klasik ama dunya simgesi de uygun olabilir diye tavsiye etmek istedim sonucta her kesimden insan olacak italyan da amerikali da sirp da gordum bu oyunu bekleyen. Ayrica, dunya simgesi, bana su an dunya dili olan Ingilizceyi animsatiyor herkese kendi dilinde hizmet verilecek mesaji tasiyacagini dusunmuyorum.Dünya konulduğunda diğer dillerde nasıl destek verilecek. Bir nebze haklısın ama kabul görülmüş ingilizce dili britanya dan çıkma. ABD ing için ayrı koyulamaz. Dil kökeninden yola cikmislardir.
Burada haklı olduğunu söylediğimi tekrarlayarak, bu other comunity olarak değiştirilirse belki olabilir tabikide kucaklayıcı olmak güzel olacak.Zaten genelde ya Amerika bayragi ya Ingiltere bayragi konulur o klasik ama dunya simgesi de uygun olabilir diye tavsiye etmek istedim sonucta her kesimden insan olacak italyan da amerikali da sirp da gordum bu oyunu bekleyen. Ayrica, dunya simgesi, bana su an dunya dili olan Ingilizceyi animsatiyor herkese kendi dilinde hizmet verilecek mesaji tasiyacagini dusunmuyorum.
Bu dedigin de mantikli olabilir, onemli olan dedigin gibi daha kucaklayici olmasi.Burada haklı olduğunu söylediğimi tekrarlayarak, bu other comunity olarak değiştirilirse belki olabilir tabikide kucaklayıcı olmak güzel olacak.