Öneri RoW Hatalar ve Değişmesi Gerekenler

Enternasyonal

Üye
Yok kardeş benim mesajım sana batmış ki sen kudurmuş bir şekilde cevap vermişsin. Hemen saldırmaya başlamışsın. Mesajında gayette oyunun pazarcılar için kolaylaştırılmasına sebep olacak değişiklikler istemişsin. Ben ne yazdığımı ne okuduğumu biliyorum da senin asalakların iki yüzlülüğüne katlanamıyorum. Benim kapasitemi ölçmek sana kalmamış, he ölçersende üç gram beyninle kendin gibi okuduğunu anlamayan biri sanarsın. Senin gibilere fırsat vermeyeceğiz bunu böyle bil.
dedi +7 necromancer staff kullanan kardeş xd

Alkoer

Üye
dedi +7 necromancer staff kullanan kardeş xd
Kırıcı olmaya gerek yok.

Yaptığınız yorumlar tarafsız değerlendirilirse pazarcı tayfa yanlısı. Bir sakin zamanınızda lütfen tekrar okuyun yazılanları.

İnsanları itemine göre değerlendirmek zaten yanlış. Çok defa şahit oldum full item babashoper ların düşük itemli iyi oyunculara vs de yenildiğini.

Burda herkez kendi görüş açısından fikrini belirtiyor. Size karşı çıkan görüşü değerlendirmeniz lazım.

Sonuç olarak yönetim tüm istatistiklere sahiptir. Soulbound hakkında hangi seçenek daha iyidir onlar karar verir.

kukmina

Üye
ah sistemini doğru düzgün kullanırsan şuan olduğundan daha fazla bi şekilde pazardan para kazanırsın sistemi nasıl kullancağına kalmış acilciler bu konuda yakıncak çünkü ucuza alıp pahalıya satamıyolar item koyulduğu gibi satılıyo
oyun macro bitirçez diye captha getirdi macro bittimi bitmedi aksine kullanmaya devam edilçek nedenmi çok basit seri atak skill sekmemesi oynarken kolaylık sağlaması peki diğer mmolarda macro kullanmak serbestken bu oyunda neden yasak hadi onuda geçtim hiç bi şekilde atak yapmayan tamamen slotlarda boş duran afk bi karektere captha neden geliyo tabikide yanından geçen biri macrodan reportluyo diye geliyo (TAMAMEN SACMALIK )bunun yerine pve maplerinde her 20 kere z ye bastığımda 20 kerede mousla target alıyım afk macrocu diye bi şey kalmaz
bu yazacaklarım oyun alfa beta erken erişim süreçindeyken yönetiçilere dc ve ticket üzerinden sunuldu
1= bi oyunda misisaniye bazında atak yapmaya izin veriyosan insan daha seri vurmak için macro kullanır bunu yasaklıyamazsın
2=macro kullanımını engellemek istiyosan ilk önçe macronun avantajlarını kaldır animasyon iptal ederek seri atak yapılmasını engelle yani ne kadar seri olduğun önemli değil mili sanilerle atak yaptırma globak coldown sistemini getir
3= siz ilk önçe hile kullanan insanların avantajlarını elinden alın bakın oyun daha oynana bilir hale gelir
4= 26.06.2022 tarihinde yapılan exp event boyunca kac kişi macro ve bot banlandı bunu söleyebilirmisiniz
5= siz oyuna oto atak getirmek yerine belli lwl de tekrarlanabilir seri görevler getirin 25-35 35-45 45-55 55-59 gibi
6= erken erişim demek oyun daha bitmedi çok oyuncuyla denenmesi gerekiyo hatalar ve buglar giderilsin sayın row yönetimi bunları sölememize rağmen olumlu veya olumsuz bi geri dönüş yapmıyosunuz yetmezmiş gibi yayın acıp 3 saat boyunda 5 dk ya tekabul eden oyunun geliçek şeyler hakkında konuşuyosunuz yayın acıldığın çekilişden ziyade geliçek olan şeyler yapım aşamasında olan şeyleri görsel destekler sunsanız nasıl olur acaba
7= evet oyun erken erişimde komple her şey sıfırlanabilir veya sıfırlanmaz o zaman bi sorum pre almak zorunlu değil ama skill stat sıfırlamak için mecbursun alçan e oyunda kullancağın pot markette daha ucuz bunuda burdan alalım e bunun sc de var bunuda aldık sayın row yönetimi ben oyunu oynamak için para veriyorum sani sende kazanıyosun şuan açık betadan tek farkın ürün satışıları
8=betadayken bizlere exp ve dropların ayarlanmadığı sölendi ve oyun acıldığındada ayarlanmamıştı sürekli slotları nerflediniz exp ler konusunda halen bi çalışma yapmadınız solo oyuncular exp kasamıyo pt bulman lazım pt leykende 7 kişi macro kullanıp sen kullanmayınca kendini ........... gibi hisssediyosun
9=mademki biz erken erişimdeyiz vede oyunu test ediyoz neden drop oranları ve artı basma bu kadar zor daha kolay yapıp insanları bu kadar bunaltmasaydınız diçeniz tek şey biz erken erişimdeyiz offical açılışda bu oronlar %50 nerflencek
10= bu güne kadar sürekli row yönetiminin yanındaydım ama yaklaşık 2 hafta önçe bariz bi şekilde bot kullandığını itiraf eden oyuncuyu video vede erkan görüntüleriyle reportladım bu gün aynı adamla denk geldiğimizde adam runic golemde farmını atıyodu
not: halen daha oynamamın tek nedeni craft ı beklemem buda hayal kırıklığı olursa oyunu bırakan bi çok kişi gibi bende bırakıçam

Enternasyonal

Üye
A
Kırıcı olmaya gerek yok.

Yaptığınız yorumlar tarafsız değerlendirilirse pazarcı tayfa yanlısı. Bir sakin zamanınızda lütfen tekrar okuyun yazılanları.

İnsanları itemine göre değerlendirmek zaten yanlış. Çok defa şahit oldum full item babashoper ların düşük itemli iyi oyunculara vs de yenildiğini.

Burda herkez kendi görüş açısından fikrini belirtiyor. Size karşı çıkan görüşü değerlendirmeniz lazım.

Sonuç olarak yönetim tüm istatistiklere sahiptir. Soulbound hakkında hangi seçenek daha iyidir onlar karar verir.
Adam bana demedigini bırakmadı boş beleş konuşuyor senin dediğin lafa bak +7 necro var elinde ne yapayım yani

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt