yapımcı ve ya yayıncı firma için bir ticaret amacıdır oyun evet ama oyuncular için ticaret olarak görülüyor ise amacından çıkmış demektir. ROW için bu şekilde (oyuncular için ticari iş olmayacağı) olmaması üzerine çalışacaklarını çok kez belirttiler...MMORPG tarzı oyunlar herkes tarafından ticaret olarak görülür. Al-satın çok fazla oldugu oyunda sizin harcayacağınız bütçe ne kadar ?
Tabiki de firma ne kadar istesede oyunda ister istemez bir ticaret olucak bu ticaret bence craft itemler ve oyun parası üzerine dönücek çünkü item ticareti kısıtlı olacak açıklamalara göreMMORPG tarzı oyunlar herkes tarafından ticaret olarak görülür. Al-satın çok fazla oldugu oyunda sizin harcayacağınız bütçe ne kadar ?
Çok güzel bir açıklama olmuş.en nihayetinde üst düzey (high class) itemler pazarda satılamayacak. Buda büyük miktarların engellenmesini sağlayacak gel gelelim zaten itemlerin çoğu ruh bağıyla karaktere bağlanacağından bırak başka karaktere aktarmayı yan karaktere bile verilemeyebilir. Çoğu MMORPG oyunun sonunu getiren şey senin dediğin şu para kazanma hırsıdır başkan bu oyunun zaten bu kadar beklenmesi arzu edilmesi ticaretten uzak sadece oyun olduğu için he tabiki yayıncı ve yapımcı kazanacak premium, pathos, sc vb. ürünlerin satışı olacak ama bu kadar oyuncular arası oyun dışı ticareti olabildiğince minimum tutmak isteniyor
Aman sakinStore da ne varsa alayını alacam ne kadar tutarsa tutsun
sakinim alacamAman sakin
Yavaş ol şampiyon.Store da ne varsa alayını alacam ne kadar tutarsa tutsun
sende alırsın elbet şeyapma çokYavaş ol şampiyon.
bir kaç skin alaçağım.sende alırsın elbet şeyapma çok
yani kişisel zevk önemliKeyfin köpeğiyiz, demirbaş itemlerim skinli ve aylık premium eşyalarım full olur diye düşünüyorum
aynenBütçe derdim yok, yapımcının sattığı makul her şeye para ödeyebilirim. Ama oyun parası, botu gibi saçmalıklara para harcamak istemiyorum.