Row Kullanımı

yunus5858

Yeni Üye
Arkadaşlar Selam

Oyuna yeni başladım bi süredir row kullanımını anlamaya çaba harcıyorum
Bu zamana kadar elde ettiğim bulgular aşşağıda (Yanlışsa lütfen düzeltin)
Şimdi anladığım kadarıyla oyun ilk olarak free 2 saatlik ödülü kullanıdırıyor
Sonra power up kullanma hakkı olan 6 saati kullanıdırıyor
Sonrada 15 saatlik magic puppeti kullandırıyor ve buda toplamda 23 saat yapıyor
Ardından 1 saat elle oynayıp ardından tekrar 23 saatlik rowa kullandırım hakkına sahip oluyorsunuz
Buraya kadar yanlışlık varsa düzeltirsiniz

Şimdi saat 18:40 ve benim 123 dk rowam kaldı
Rowalar bildiğim kadarıyla row saat 22:00 da resetleniyor
Beim yani benim row um 20 40 da bitiyor
Ben şimdi 1 saat manuel oynayınca yani 21 40 da tekrardan 23 saatlik row a kullanım hakkına erişebilecekmiyim yoksa 22:00 ımı beklemek zorunda kalacağım
Bu tür bir durumda 23 saat row kullanmamıs 22 saat 40 dk row kullanmış olmuyormuyum
Bu konu beynimi yaktı bilgili arkadaşları desteğe bekliyorum

İyi forumlar.

Anthelior

Üye
Günlük kullanım süreleri akşam 10 ile sonraki gün akşam 10 arasında 23 saat. Buraya kadar sorun yok.

Bu süre içinde 23 saat ROW Assistant kullanımı gerçekleştirirseniz, saat 10 olmadan önce ne yaparsanız yapın hiçbir şekilde tekrar kullanamazsınız. 10'dan önce bu 23 saatlik süreden 1 dakika bile olsa herhangi bir kullanım süresi kaldıysa yine kullanabilirsiniz.

Mesajınızı doğru anladıysam durum böyle.

yunus5858

Yeni Üye
Burda 23 saatlik kavramda bir mantık hatası doğuyor
benim şuan beklemede 700+ saat magic pupper
500+ power up um kullanım için bekliyor
saat 10 dan 10 a 23 saatlik bir kullanım varsa benim row umun saat tam 21:00 da bitmesi gerekmyormu neden 20 40 da rowa kullandırım hakkım sona eriyor

Anthelior

Üye
Magic Puppet ile Power Up'ın günlük kullanım sınırları farklı. Power Up günlük maksimum 7 saat, Magic Puppet 15 saat kullanılabiliyor. Yani gidip 21 saatlik Power Up "veya" Magic Puppet alarak 21 saat ROWA kullanamazsınız. 7 / 15 saat dolunca başka da süreniz yoksa ROWA durur. İkisini birden aldığınızda da zaten toplam süreniz 21 saat olmuş oluyor (7+15'ten).

Örneğin; Magic Puppet 7 saat süre veriyor dedim ya, 3 tane Puppet aldın diyelim. 3x7'den 21 saat Puppet yapar ancak bu sürenin 15 saati dolunca akşam 10'a kadar Puppet süresi kullanamazsın, kalan 6 saati 10'dan sonra kullanmaya devam edebilirsin. Power Up veya Premium'dan gelen ek süren varsa Puppet'ın süresi bitince otomatik olarak onları harcamaya devam eder, onlar da yoksa durur.

Günlük premium'dan gelen 2 saat süre daha var ancak bu süre yalnızca EXP Premium veya Complete Premium almanız durumunda geçerli. Farm Premium'da bu süre 1 saat, Elite Premium'da zaten direkt hediye ROWA süresi yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt