IGloryRage
Yeni Üye

Bazı karakter ve kişilikleri çok yüksek seviyede olan çok çok değerli oyuncular , row pt 'ye gecenin üçünde herkese ticaret ve duello atıp slota geçiyorlar hemde h11 olan bir şey bu drop atmayan slotlarda.Bilgisayarlarımızı açık bırakıp yatıyoruz sırf böyle insanlar yüzünden ne karakterlerimiz gelişebiliyor ve de boşu boşuna bilgisayarlarımız açık kalıyor.Üst üste iki gece bu durumla karşılaşınca konu açma isteği duydum.
Şimdi diyeceksiniz ki kendiniz kapatın.Kapatmayı biliyoruz fakat yorgunluktan veya farklı bi sebepten insanın aklından çıkabiliyor.
Mantıken row'a bırakan bi oyuncunun duello ve ticaretle ne işi olur?
Bunun acilen değiştirilmesi lazım.Row açıldığında , açan oyuncuya ticaret ve duello atılmaması lazım.
Aynı fikirde olan arkadaşlarım konu altına desteklerini iletirlerse yönetim de değişimi sağlayabilir.
Herkese iyi oyunlar.
Şimdi diyeceksiniz ki kendiniz kapatın.Kapatmayı biliyoruz fakat yorgunluktan veya farklı bi sebepten insanın aklından çıkabiliyor.
Mantıken row'a bırakan bi oyuncunun duello ve ticaretle ne işi olur?
Bunun acilen değiştirilmesi lazım.Row açıldığında , açan oyuncuya ticaret ve duello atılmaması lazım.
Aynı fikirde olan arkadaşlarım konu altına desteklerini iletirlerse yönetim de değişimi sağlayabilir.
Herkese iyi oyunlar.