Row Kullanırken Ti̇caret Ve Duello Atılması

ROW'DA DUELLO VE TİCARET OTOMATİK KAPATILSIN MI?

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .

IGloryRage

Yeni Üye
Bazı karakter ve kişilikleri çok yüksek seviyede olan çok çok değerli oyuncular , row pt 'ye gecenin üçünde herkese ticaret ve duello atıp slota geçiyorlar hemde h11 olan bir şey bu drop atmayan slotlarda.Bilgisayarlarımızı açık bırakıp yatıyoruz sırf böyle insanlar yüzünden ne karakterlerimiz gelişebiliyor ve de boşu boşuna bilgisayarlarımız açık kalıyor.Üst üste iki gece bu durumla karşılaşınca konu açma isteği duydum.
Şimdi diyeceksiniz ki kendiniz kapatın.Kapatmayı biliyoruz fakat yorgunluktan veya farklı bi sebepten insanın aklından çıkabiliyor.
Mantıken row'a bırakan bi oyuncunun duello ve ticaretle ne işi olur?
Bunun acilen değiştirilmesi lazım.Row açıldığında , açan oyuncuya ticaret ve duello atılmaması lazım.
Aynı fikirde olan arkadaşlarım konu altına desteklerini iletirlerse yönetim de değişimi sağlayabilir.
Herkese iyi oyunlar.

Aveline90

Üye
Açıkçası kişisel görüşüm MMORPG'ler de bu tarz toksikliklere izin verilmesi gerektiği yönünde. Yani sen charı bıraktın yatıp uyudun diye adam slotsuz mu kalsın? İstiyorsunuz ki hiç rekabet olmasın kimse kimseyle uğraşmasın vs vs. Slota mob çekme, trade ile char yatırma gibi eylemlere yönetim tarafından yaptırım ya da tedbir uygulanması oyun türünün doğasına aykırı. Kişisel tedbirlerini kendin almalısın. Adı üzerinde RPG.
Ayrıca bana kalsa küfür bile serbest olmalı sonuçta oyunda bir karaktere hayat verip ona rol biçip kullanıyoruz. İnsanlar sanki hayatlarında tek kötü kelime kullanmıyormuş gibi davranmak zorunda bırakılıyor, bu tutum bende baskıcı bir rejim tarafından yönetiliyormuş hissiyatı uyandırıyor.
Bu tür oyunlarda herkesin amacı aynı olmamalı, insanlar daha özgür ve keyif alacağı şeyleri yapmalılar. Mesela sen exp kasmaktan keyif alıyorsundur, ben de afk adamlara kastırmamaktan. Bu durumda neden sadece exp kasanlara pozitif ayrımcılık yapılıyor?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt