ROW oynarken discord ses problemi

Slizzle

Üye
Bildiğiniz üzere discord oyunlar oynanırken ses iletimini yapabilmesi için yönetici olarak çalıştırılması gerekir.
Ama ROW discordu egale edip sesimin kesik kesik gitmesine neden oluyor. Başka hiçbir oyunda bu sorunu yaşamadım.
Discordda bas konuş kullanıyor isem hiçbir şekilde baskonuş tuşuna bastığımı algılamıyor.
Bu sorunu discordun bir sorunu olarak da nitelendirebiliriz ama discord gibi popüler bir uygulama ile ROW'un sorunsuz çalışması gerekir diye düşünüyorum.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Aktif olarak hem oyunda hem discorddayım. PC ile alakalı yani kendi ayarların ile alakalı bir durum yaşıyor olabilirsin.

sOmbra

Üye
Bildiğiniz üzere discord oyunlar oynanırken ses iletimini yapabilmesi için yönetici olarak çalıştırılması gerekir.
Ama ROW discordu egale edip sesimin kesik kesik gitmesine neden oluyor. Başka hiçbir oyunda bu sorunu yaşamadım.
Discordda bas konuş kullanıyor isem hiçbir şekilde baskonuş tuşuna bastığımı algılamıyor.
Bu sorunu discordun bir sorunu olarak da nitelendirebiliriz ama discord gibi popüler bir uygulama ile ROW'un sorunsuz çalışması gerekir diye düşünüyorum.
Merhaba,

Discord bağlantılar kısmından entegre etmeniz gerekiyor. kolay gelsin.

KIRMIZI

Üye
evet evet ben bu olayı sadece benım yasadıgımı sanıyordum oyuna gırınce dıscordda sesler sorunlu oluyor kasıyormus gıbı gıtmıyor oyunu kapatır kapatmaz duzelıyor bızde bır sorun yok clıentle alakalı lutfen bakarsanız cok magduruz bu konuda telefondan gırmek zorunda kalıyoruz dıscorda bariz bi sıkıntı var belli bu konuda

Slizzle

Üye
Merhaba,

Aktif olarak hem oyunda hem discorddayım. PC ile alakalı yani kendi ayarların ile alakalı bir durum yaşıyor olabilirsin.

Başka yaşayanlar da mevcut, uyumluluk sorunu olduğunu tahmin edebiliyorum. Mesela win+shift+S kombinasyonu ile ekran görüntüsü almaya çalıştığımda da o ekran çoook geç geliyor rise online açıkken. Yan ekranda youtube videosu açınca da kasıyor falan. Makro engelleyici sisteminizle alakalı olabilir mi?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt