Row oyuna zarar veriyor konusunu neden sildiniz?

flötfethi

Üye
Anlamıyorum kötü bir yorum yapmamışım kimseye hakaret etmemişim sadece gördüğüm bir şeyi genel tartışma bölümüne açıyorum konu hemen siliniyor,bu mu sizin oyuncuların görüşlerine verdiğiniz değer, demekki rowdan iyi para kazanıyorsunuz tek kelime laf söylenmiyor.

Alkoer

Üye
Bu çok kötü oyununu geleceği açısından, bence row fiyatlarını çok arttırsınlar yâda coin ve drop atmasın, knightı genie bitirdi riseyi de row bitirmek üzere
Yani bitti zaten şuan.

Elle farm atıp kâr elde etmek mümkün değil.

Rowa fiyatı uygun ve düşen coin le amorti ediyor. Normalde kimse 18 saat elle kasamaz.

Şimdi haddar a bakın kimsenin yanından geçmediği moblar 24 saat rowa ile farmlanıyor. Neden? Çünkü elle 1-2 saat farm atarsan zarar ediyorsun ama 18 saat rowa kâr elde ediyor uzun süreden dolayı.

JohnPlane

Üye
Yani bitti zaten şuan.

Elle farm atıp kâr elde etmek mümkün değil.

Rowa fiyatı uygun ve düşen coin le amorti ediyor. Normalde kimse 18 saat elle kasamaz.

Şimdi haddar a bakın kimsenin yanından geçmediği moblar 24 saat rowa ile farmlanıyor. Neden? Çünkü elle 1-2 saat farm atarsan zarar ediyorsun ama 18 saat rowa kâr elde ediyor uzun süreden dolayı.
hacı max amorti ediyordur kar ettiklerini falan pek düşünmüyorum

Alkoer

Üye
hacı max amorti ediyordur kar ettiklerini falan pek düşünmüyorum
Arkadaşım 24 saat rowa ile kasan bir clanda. Watssapp tan bikaç gün önce resim attı 8kişiyle 6gb kasılmış 18 saatte.

Kâr elde edilmese sanmıyorum bu kadar insan xp için rowa kullansın. 75lv kasmak zor değil. Görevler + zindan ile gayet kolay kasılıyor.

JohnPlane

Üye
Arkadaşım 24 saat rowa ile kasan bir clanda. Watssapp tan bikaç gün önce resim attı 8kişiyle 6gb kasılmış 18 saatte.

Kâr elde edilmese sanmıyorum bu kadar insan xp için rowa kullansın. 75lv kasmak zor değil. Görevler + zindan ile gayet kolay kasılıyor.
vay be helal olsun adamlara :D o zaman 1 kiş 8 çar kasması da çok mantıklı yatırım olur böyle

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt