Row Süre Hesaplama Biri Açıklayabilir Mi

yusufk

Üye
1706887794879.png

merhaba buradaki sürelerin mantığını biri açıklayabilir mi
mesela daily yazan sürelerde 5 dk kalıyor ama çalışmaya devam ediyor
yukarıdaki sürelerde total minutes 310 yazıyor mesela ama altta power up süremde var magic puppet süremde var.
magic puppetten 310 dakikayı alıyorsa aşağıda neden 228 yazıyor.
bilen birisi açıklayabilir mi?

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Üst kısımdaki yer yükleme yaptığınız süreleri gösterir.

Alt kısım Daily ise günlük kullanım haklarınızı gösterir bunlar saaat 22.00 de sıfırlanır.

yusufk

Üye
Üst kısımdaki yer yükleme yaptığınız süreleri gösterir.

Alt kısım Daily ise günlük kullanım haklarınızı gösterir bunlar saaat 22.00 de sıfırlanır.
total minutes ne peki bu resimde benim 310 dk magic puppetim 1585 dakikada power up'ım mı var yani

balron

Üye
Günlük yanlış hatırlamıyorsam 6 saat power up , 12 saatte de magic puppet kullanabiliyorsun.
Üsttekiler toplam kalan balans miktarı, daily yazanlar o gün için kalan kullanım miktarı.

Yani üst kısımda total minutes 1000 bile yazsa, alttaki daily balance'ın sıfıra düşürse o gün resetlenene kadar row kullanamazsın. Saat 10 da resetleniyor her gün kullanım miktarların. Kullanın sırası olarak free , power up , magic pupper time diye gidiyor.

Warkor

Üye
Türkçe oyun dilinde oyunun %70 yabancı dil olmasından kaynaklı bir sürü sorun var. İnsanlar yabancı dil bilseydi o dile çevirir oynardı zaten ama neyse konu bu değil.

Gerekli açıklama bu linkte mevcut kardeşim kontrol et lütfen.

Mod arkadaş daha detaylı bilgi ve gerekiyorsa bu açıklama linkini koysaydı keşke buraya. Daha önce bende çok sorun yaşadım öğrenene kadar. Umarım bu açıklama yardımcı olur sana kardeşim.

Anarchyy

Üye
bende anlamadım oyunun yüzde 99 u türk ama dili türkçe seçiyorsun hersey ingilizce yazıyor.
Tamam anladık ingilizce dünya dilide kardesim sende türk firmasın bi zahmet yüzde 100 türkçe yap oyunu ana dilini oyuna ekleyemecek kadar zor bişi değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt