RoW Turnuva Saçmalığı

BlessingDagger

Üye
Merhabalar, beni bilen bilir, 2 hafta önce oyunu bırakan TheBlessingDagger.

Turnavaya saçma diyorum çünkü saçmalık.

Oyunda ilk +8 item basan "budun" +8 Viper Bow bastı ve günlerce itemin ne kadar güçsüz olduğu hakkında konuştuk. Quest bowuyla ve Viper Bow ile üzerimde damage testi yapması hala aklımda, bu damagelerle öylesine de olsa turnuva yapmak tam bir saçmalık.

Ben ise oyunda ikinci +8 item olan Dagger of Balance'yi bastım. Sonra ne oldu biliyor musunuz ?

Dual +7 Dagger of Balance, Dex basılı+7 Elite Set ile attığım damage +8 Dagger of Balance, Quest Dagger ve Quest Elite Set ile attığım damageden daha azdı. Tek bir tane +8 item ile +7 Elite Set'in verdiği damageyi geçtim. 2 hafta önceki oyuncular burdaysa mutlaka beni ve attığım o saçma damageleri hatırlar.

Eğer turnuva yapılacaksa ya herkese aynı itemleri verip vs attırın ya da hiç turnuva yapmayın.

Balık baştan kokar, beta süreci vs. demeyin, oyunun ilk turnuvasında hata yaparsanız gerisi gelir, her şeyi usülüne uygun yapın.

Bir de 13 Kasım'da ticket attım 11 adet bug buldum hâla geri dönüş yapmadınız ona da bir cevap verin.

Herkese iyi oyunlar.

Pitou

Üye
Oyunda bu kadar eksik varken turnuva olayını bende saçma buluyorum. Görüntü bugu varken turnuvamı yapılır. Adam sana çok uzaktan vuracak sen adamı göremeyeceksin. Düşünsene ışınlana ışınlana giden adamlar olacak. El effectleri daha eklenmemiş priestin hangi debufu attığını hangi heali bastığını göremiyorsun böyle vs mantığı olmaz çok iş var daha çok. Bu kadar işin arasında vs yi kaybeden diyecek ki böyle oyun mu olur böyle turnuva mı olur her 2 türlüde sinir stres.

Aziz

Üye
Merhabalar.

Turnuva hakkında fikrinize bir şey demiyorum. Herkesin fikrine saygım var ancak 13 kasımda 11 adet bug buldum hâlâ dönüş yapılmadı demenize anlam veremedim. 18.11.2021 günü hata bildiriminde bulundum. 19.11.2021 günü cevaplanmış. Daha önce ki hata bildirimlerimde pazar günü araya girmediyse genelde hepsi hızlı bir şekilde cevaplandı.

Ayrıca 2 hafta önce oyunu bıraktığınızı söylüyorsunuz lâkin 13 Kasımda hata bildirimi yaptığınızı söylüyorsunuz. Bunu da anlamadım.

Son düzenleme:

BlessingDagger

Üye
Merhabalar.

Turnuva hakkında fikrinize bir şey demiyorum. Herkesin fikrine saygım var ancak 13 kasımda 11 adet bug buldum hâlâ dönüş yapılmadı demenize anlam veremedim. 18.11.2021 günü hata bildiriminde bulundum. 19.11.2021 günü cevaplanmış. Daha önce ki hata bildirimlerimde pazar günü araya girmediyse genelde hepsi hızlı bir şekilde cevaplandı.

Ayrıca 2 hafta önce oyunu bıraktığınızı söylüyorsunuz lâkin 13 Kasımda hata bildirimi yaptığınızı söylüyorsunuz. Bunu da anlamadım.
Aşağıdaki linkteki paylaşımı önce foruma 7 Kasım'da yazdım sonra dediler ki oyun içinden bildir ben de oyun içinden bildirdim, diğer bir bugu ise 13 Kasım'da bildirdim. Siz şanslıymışsınız sanırım ki hemen cevaplanmış. İyi günler :)

Link: https://forum.riseonlineworld.com/konular/10-bug-hata-bildirimi.5325/

Justice

Yönetici
Game Designer
Merhaba,

Beta aşaması eğlenmeniz ve hataları bildirmeniz gereken bir aşama. Bu yüzden hala oyunu oynayıp hataları bildiren sadık oyuncularımız için yine eğlence amaçlı bir turnuva düzenlemek istedik ve onlar da oyunda çok yalnız kalmasınlar diye katılımcıların oyunda elde edecekleri eşyalarla turnuvalara girmelerini istedik. Her şeye maddesel bakarsak hiçbir zaman mutlu olamayız. Oyunda eksiklikler var ve üzerinde çalışan ekibimiz var ancak turnuva işlerini yürütecek arkadaşlarımızla bu ekibin bir alakası yok. Turnuva veya etkinlik işleri geliştirici ekibin veya sanat ekibinin çalışmalarını etkilemiyor.

Bir zamanlar bir arkadaşınız "projede bugüne kadar en çok zorlandığınız alan nedir?" diye sormuştu.
Şimdi cevap vereyim:
Yerli oyuncu topluluğumuza bir şeyler anlatmaya çalışmak ve onları ikna etmek.

Sevgiler

BlessingDagger

Üye
Merhaba,

Beta aşaması eğlenmeniz ve hataları bildirmeniz gereken bir aşama. Bu yüzden hala oyunu oynayıp hataları bildiren sadık oyuncularımız için yine eğlence amaçlı bir turnuva düzenlemek istedik ve onlar da oyunda çok yalnız kalmasınlar diye katılımcıların oyunda elde edecekleri eşyalarla turnuvalara girmelerini istedik. Her şeye maddesel bakarsak hiçbir zaman mutlu olamayız. Oyunda eksiklikler var ve üzerinde çalışan ekibimiz var ancak turnuva işlerini yürütecek arkadaşlarımızla bu ekibin bir alakası yok. Turnuva veya etkinlik işleri geliştirici ekibin veya sanat ekibinin çalışmalarını etkilemiyor.

Bir zamanlar bir arkadaşınız "projede bugüne kadar en çok zorlandığınız alan nedir?" diye sormuştu.
Şimdi cevap vereyim:
Yerli oyuncu topluluğumuza bir şeyler anlatmaya çalışmak ve onları ikna etmek.

Sevgiler
Bu tatlı yorumunuzla fikrim 180 derece değişti ve bu bakış açısıyla bakarsak dediğinizde sanırım gerçekten haklısınız, bazen katı kurallar yerine esneklik ve eğlence daha önemlidir :)

_Cerberus_

Üye
Arkadaşlar Offical Sürümde değiliz şuanda herşey denenebilir bence. hiçbirşey gereksiz değildir . Bu bir test aşamasıdır, ne olacaksa bu aşamada olmalı Turnuvalar Savaşlar Farklı etkinlikler aksine bol bol yapılmalı ki oluşalabilecek hatalar daha net görülsün ve durumu hakkında değerlendirme yapılsın. Çok fazla agrasif olmaya gerek yok arkadaşlar betadayız sonuçta :) .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt