Row Vs H1

MmoRpg

Üye
Merhaba H1 elle farmladığımız droplarla rowla farmladığımız droplar arasında absürt farklar oluyor sizler de de böyle mi ?
Peki sizce elle farm atarken mi daha fazla drop alınmalı yoksa hiç bir şey yapmayıp row a bıraktığınızda mı ?

Bir de sizce bir mmorpg uzun soluklu ve uzun saatler oynana bir oyun mu olmalı yoksa 80 li 90 lı jenerasyonun akşam işten gelip çarı rowdan alıp 1 2 saat pk atıp tekrar çarını row a bıraktığı bir oyun mu olmalı mmorpg mantığı sizce bu mu ? Elle oynayan oyuncular aktif oynayan oyuncuların avantajı olmalı ?

Otistik

Üye
Hayır absürt bir fark olmuyor RNG olduğu için her türlü şansınıza bağlı

Agaragambi

Üye
H1 venom golem önceki gün güzel çöp attı zarar etmedim vampiric slotu peşpeşe 2 epic 1 uniq sc attı tamam dedim artık mekan H1 elle kasarım. Bugün 1 saat boyunca pot harcadım birşey alamadım. Rng çok gıcık bir olay..

yetiyet

Üye
H1 venom golem önceki gün güzel çöp attı zarar etmedim vampiric slotu peşpeşe 2 epic 1 uniq sc attı tamam dedim artık mekan H1 elle kasarım. Bugün 1 saat boyunca pot harcadım birşey alamadım. Rng çok gıcık bir olay..
ben sunucu acıldığından beri toplasan 4-5 saat elle farm atmışımdır 1 kre bile epic sc alamadım ayrıca çöp dropları bile rng. Venoma oturuyorsun 1 rpr gelsiye kadar 1 çöp düşmüyor rpr yapip geliyorsun 10 tane çöp düşüyor 5 dakikada

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt