Row yoksa gelme.

Aziz

Üye
Haritaların ilk kanallarında rowsuz olarak normal kasabiliyorsunuz zaten oralarda rowa açılmıyor. Gece 3-4 de benim uykum geldi hadi görüşürüz diye gidebilirsiniz. Yani 8 kişilik bir party de 4 kişi böyle çıksa (crashlar, oyundan kopmalar olabilir) party sıkıntıya girer. O yüzden tercih etmiyorlardır. Onun dışında zamanlarda alabilirler. Yani istediğiniz kadar kasabilirsiniz. Ben party başkanı olsam gündüz saatlerinde alırım oyuncuyu. Benim için engel teşkil etmiyor. Onlara da hak veriyorum sizlere de

Cabbar34

Üye
ee yani yarım saat 1 saat elle kasıp yorulup sıkılıp gidiceksin yada işin çıkıcak gidiceksin..adam ex kasmak istıyor onunda işi gücü oluyor zırt pırt pc basında olmaya bılıyor .adama 5 saat 10 saat 24 saat aralıksız rowda kalıcak kişiler lazım..mantık olarak sencede doğru olanı bu değilmi..sen istersen dene sunucu 1de 2de elle ex kasıcak partı yap aksama kadar kaç kısı gırıcek cıkıcak sen pc basında nasıl rehin kalıcaksın adam arıycaksın anlarsın ozman neden row...

DAYAQQQQQQ

Üye
Başlıkta çok net belli zaten bir şey yazmaya gerek var mı ?
Diyelim ki Row un yok ve pc başından kalktın ? Ben seni neden kasayım ?
tam tersi part de duran bir adam başkan sensin ve adam atak yapmıyor süreç nasıl ilerler ?

adama pm atar dersin ki ; '' atak yapar msınız ? pc başında durmayacaksan Row aç , yoksa bizi madur ediyorsun'' dersin.

'' iğneyi önce kendine çuvaldızı sonra başkasına batır '' demiş atalarımız.

:NaturoN:

Üye
Bu sebeb değil sonuçtur bence. Orada partide kalan 7 kişi senin partiden çıkmanla yada atak yapmamanla ölebilir vs vs. Böyle çok fazla insan var ise zaten rowsuz channel mevcut orda kassınlar.

Oyun insanları level kasmak için saatlerce böyle bir zulme zorlar ise tabi ki insanlar rowa bıracaklar. Row olmasa imkanı yok kasamazdım. 2002-2010 de değiliz. Büyüdük ve zamanımız daha değerli.

Opus Magnum

Üye
yıl 2023 olacak sabahtan akşama kadar ne milletin tuş spamlamak için zamanı var ne de bu köhne level sistemi elle kasılacak kadar oyuncuyu ödüllenmiyor, bu çok açık.

Normalde sakin sakin görev vs. yapa yapa eğlenerek ya da en azından farklı şeyler yaparak level kasılması gerekirken günlerce tuşa bas çek yapmanın hiçbir izahati yok, kaldı ki bu oyuna premium vermeden oynamak istiyorsan maalesef doğru adreste değilsin. Ancak burada mesele para da değil, parası olmayan adamın oyun oynamaktan daha büyük meseleleri olmalı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt