ROW Yönetimi Konu Hakkında Açıklama yaparsanız Seviniriz.

HazyShade

Üye
Videolar ile birlikte oyun içerisinden bilet oluşturursanız kontrol edilecektir.
Sevgili Topluluk Yöneticisi arkadaşlar... Her forum başlığı altında buna tekrar tekrar vurgu yapacağım.
Lütfen profesyonel bir Rehber sayfası hazırlayın...
Eşyaların, silahların yükseltme ile birlikte geleceği durumu vs her şeyi görelim karşılaştıralım.
Oyuncu kitlesinin bir çoğu MOBA oynamış kişiler, herkes silahın, eşyanın özelliklerine yeteneklerin özelliklerine derinlemesine bakıyor kendince strateji geliştiriyor.
Dene yanıl ile bu insanlara eziyet etmeyin.
1 ve 2 buradaki konulara da yazdım.

Rogue sınıfının görev kolluğunda Zehir Hasarı var. bu çalışıyor mu çalışmıyor mu ? Konu sadece Bluewing hasarı konusu değil. Zehir hasarının etkisi nedir. Yazın şunları bir yerde toplayın, Forumda olacak iş değil bu...

Paris

Üye
Rehberler yakında paylaşılacak, hangi rehberlerin olacağı hakkında net bir bilgiye sahip değilim.

BL4CKJ4CK

Üye
Sevgili Topluluk Yöneticisi arkadaşlar... Her forum başlığı altında buna tekrar tekrar vurgu yapacağım.
Lütfen profesyonel bir Rehber sayfası hazırlayın...
Eşyaların, silahların yükseltme ile birlikte geleceği durumu vs her şeyi görelim karşılaştıralım.
Oyuncu kitlesinin bir çoğu MOBA oynamış kişiler, herkes silahın, eşyanın özelliklerine yeteneklerin özelliklerine derinlemesine bakıyor kendince strateji geliştiriyor.
Dene yanıl ile bu insanlara eziyet etmeyin.
1 ve 2 buradaki konulara da yazdım.

Rogue sınıfının görev kolluğunda Zehir Hasarı var. bu çalışıyor mu çalışmıyor mu ? Konu sadece Bluewing hasarı konusu değil. Zehir hasarının etkisi nedir. Yazın şunları bir yerde toplayın, Forumda olacak iş değil bu...
O kolluğu çıkarıp denedik .

BL4CKJ4CK

Üye
bluewing.png

Ekli dosyalar

• bluewing 11.png
    bluewing 11.png
    3.8 MB · Görüntüleme: 67

BL4CKJ4CK

Üye
teşekkürler

Ekli dosyalar

• queststraid.png
    queststraid.png
    4.7 MB · Görüntüleme: 41

BL4CKJ4CK

Üye
arkadaşlar her şekilde her mobda deneyin sıkıntı yok. elimizden geleni yaptık gerisi yönetici arkadaşlarda. ilginiz için teşekkürler.

Zafer1991

Üye
Oyunun mantigi elemantel dmgler uzerine kurulmus. Orn: vixen harpy sinifina fr dmg elemantel oldugu icin cok vuruyor. Fakat fr resisti guclu yaratik ve moblarda çöp poison dmg elemantal olan golden bow, shooter vb bowlar çogu moba cok vuruyor. Bunun nedeni poison (zehir dmg) silahin ap'sine takili kalmayin ko'daki gibi mantik yok bunda ap hersey degil rehber insallah cikar oyuncularda magdur olmasin bunlar oyun cikmadan olusturulmaliydi zarari ceken gene userler oldu.
NOT: DENENMISTIR BOWLAR

BL4CKJ4CK

Üye
Oyunun mantigi elemantel dmgler uzerine kurulmus. Orn: vixen harpy sinifina fr dmg elemantel oldugu icin cok vuruyor. Fakat fr resisti guclu yaratik ve moblarda çöp poison dmg elemantal olan golden bow, shooter vb bowlar çogu moba cok vuruyor. Bunun nedeni poison (zehir dmg) silahin ap'sine takili kalmayin ko'daki gibi mantik yok bunda ap hersey degil rehber insallah cikar oyuncularda magdur olmasin bunlar oyun cikmadan olusturulmaliydi zarari ceken gene userler oldu.
NOT: DENENMISTIR BOWLAR
arkadaşım anlamak istemiyorsun heralde inatla söylüyorum. bak mob fotoğrafı atmadım kuklada attım. kuklanın tüm resistleri eşittir damage test için ordadır. gerçekten bu kitleye dert anlatmak zor video yükleyemiyorum canlı yayın filan acıcam en sonunda oyundaki neredeyse tüm moblarda denedik. quest bow hepsinde +7bluewingle ya aynı yada daha fazla vuruyor.

Zafer1991

Üye
arkadaşım anlamak istemiyorsun heralde inatla söylüyorum. bak mob fotoğrafı atmadım kuklada attım. kuklanın tüm resistleri eşittir damage test için ordadır. gerçekten bu kitleye dert anlatmak zor video yükleyemiyorum canlı yayın filan acıcam en sonunda oyundaki neredeyse tüm moblarda denedik. quest bow hepsinde +7bluewingle ya aynı yada daha fazla vuruyor.
ben seni anliyorum sende izle zehir cok vurmasi normal adi ustunde zehir hasari tek sorun oyun en cok vuran (fr,gr,lr,posion) dmg hasarlarini anlatmamis olmasi bu kiyaslamada userlere kalinca herkes patladi.

BL4CKJ4CK

Üye
ben seni anliyorum sende izle zehir cok vurmasi normal adi ustunde zehir hasari tek sorun oyun en cok vuran (fr,gr,lr,posion) dmg hasarlarini anlatmamis olmasi bu kiyaslamada userlere kalinca herkes patladi.
kanka kıyasladıgım bow ile arasında 10 ap var. ve düşük olan fazla vuruyor her moba bidahakine o videoya bluewing koy. zaten sıkıntılı olan bow bluewing onu anlatmaya calısıyorm.

Alkoer

Üye
Ayrıntılı rehber kesinlikle şart!!!

Olayı gizemli hale getirmek oyuncuya zarar veriyor.

Oyun mekaniği net şekilde açıklanmalı. Dmg nasıl hesaplanır, 1 stat ne katkı sağlar, element dmg ne işe yarar, bazı silahlarda yazan değişik birkaç özellik var bunlar nedir?

İtemlerin her seviyede ne özellikte olduğu bilinmeli böylece her oyuncu ileri dönük hesabını yapar.

Dropları gizli tutun tabiki buna hak veriyorum. Oyuncu kendi bulsun ama bulduğu itemin ne olduğunu bilsin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt