Row yonetimi sizce yanlismi yonlendiriliyor

derler677

Üye
Arklar hepimiz kabul edelimli yeni cikan oyunlar herzaman hatalarla cikar bunun ornekleri mevcut hic bir oyun kusursuz sekilde oyunculara sunulmuyor ozellikle online oyunlarda bu tarz oyunlarda oyuncunun istekleri ve oyunun gidisatiyla yenilikler gelir bunda hepimiz hem firkiriz bundsn belki 6 7 ay sonra cok farkli bi rise oynicaz bundan supem yok ama lakin row yoneticileri sanki yanlis yonlendiriliyor gibime geliyor oyuna her yenilik geldiginde birazdaha oyun zorlastiriliyor mesela bugun zindana girememe olayi hic kafama takmadim malum oyunun butun kitlesi bunu bekliyordu yogunluk olur nornsl bsy ama merchantlara sınir koymak gercekten bu oyuna balta vurmak dir zindana giren arkalarin xogu item yapalim hvesiyle girdi yada ex yada para kaslaim mantiyla girdi zindana ve husrana ugradilar tamm oyunun zorluklari olucak eyw ama neden hic oyuncular sevinsin adamlara ver ordan mob basina 100k ex her zindan %5 kassinya %3 kassin item dusmesede %desinin ilerleyisine sevinsin yada her mobdan ii coin dussun sonunda en azindan pot prasini cikartsin bunlar duzeltilmicek seyler degil aslinda sikayetde degil bu sadece demek isitedigim row yonetimi yanlismi yonlendiriliyor

razielvac

Üye
Kanka sen bu Türkçeyi nerden öğrendin ilk okulda camdan felan mı izledin türkçe dersini ?

VictoryLoves

Üye
Son günler de fikrini beyan eden herkese karşı, küçümseyici tavırlar sergileyen insanların yazılarını okuyoruz, yapmayın arkadaşlar.
Herkes iyi veya kötü eleştirisini fikrini beyan edebilir.

KOROW

Üye
Kanka sen bu Türkçeyi nerden öğrendin ilk okulda camdan felan mı izledin türkçe dersini ?
Adam kendisini ifade etmis aklı olan insan ne diyor anlayabiliyor zaten madem türkçe çok önemli neden felan diye bir kelime kullanıyorsun :D TDK degil burası isteyen istedigi sekilde kendi düsüncelerini ifade edebilir anlamak yada anlamamak sana kalmış kücümseyerek eline bir şey gecmez

Mutchee

Üye
Arklar hepimiz kabul edelimli yeni cikan oyunlar herzaman hatalarla cikar bunun ornekleri mevcut hic bir oyun kusursuz sekilde oyunculara sunulmuyor ozellikle online oyunlarda bu tarz oyunlarda oyuncunun istekleri ve oyunun gidisatiyla yenilikler gelir bunda hepimiz hem firkiriz bundsn belki 6 7 ay sonra cok farkli bi rise oynicaz bundan supem yok ama lakin row yoneticileri sanki yanlis yonlendiriliyor gibime geliyor oyuna her yenilik geldiginde birazdaha oyun zorlastiriliyor mesela bugun zindana girememe olayi hic kafama takmadim malum oyunun butun kitlesi bunu bekliyordu yogunluk olur nornsl bsy ama merchantlara sınir koymak gercekten bu oyuna balta vurmak dir zindana giren arkalarin xogu item yapalim hvesiyle girdi yada ex yada para kaslaim mantiyla girdi zindana ve husrana ugradilar tamm oyunun zorluklari olucak eyw ama neden hic oyuncular sevinsin adamlara ver ordan mob basina 100k ex her zindan %5 kassinya %3 kassin item dusmesede %desinin ilerleyisine sevinsin yada her mobdan ii coin dussun sonunda en azindan pot prasini cikartsin bunlar duzeltilmicek seyler degil aslinda sikayetde degil bu sadece demek isitedigim row yonetimi yanlismi yonlendiriliyor
Hatalarla ilgili bir sıkıntı yok bence, zamanla düzelebilir veya en azından hatalardan ileriki zamanlarda fayda sağlanılabilir. Zaten hatalarla ilgili çokca serzeniş bulunuyor, ve çoğu zaman bir sonuca varılıyor. Ancak ciddi bir planlama problemi olduğu kanaatindeyim. Pazarların ilk kurulduğu andan itibaren tarihleri tam bilmemekle yaklaşık 1 yıl diyelim, Dorion 1 gibi ana sunucu diyebileceğimiz yerler, tam bir cehennemdi, sıkça problemle karşılaşıldı pazarlarla ilgili ve AH sistemi (belki de en mantıklı çözüm) bunca zaman sonra yeni yeni entegre edilmeye başlanıyor. Çok daha önceden entegre edilip testlerinin yapılması ve analizlerinin yapılması lazımdı diye düşünüyorum. Benim kanaatimde oyun uzun bir süre, 6 aydan başlamak üzere, açık betada olmalıydı. Ancak yönetim erken erişim gibi oldukça tehlikeli, hem tam sürüm anlamına gelmeyen ama aynı zamanda oyunumuz oynanabilir diyebilecek bir açılış gerçekleştirdi. Şimdi bu tercihin fırtınalarını yaşıyoruz.

erkutrx58

Üye
TR de malum oyundan gelen kitlenin yorum yapmaya hakkı olduğunu sanmıyorum, yorum yapacak alanları yoltu ^^

Aceresta

Üye
Kanka sen bu Türkçeyi nereden öğrendin ilk okulda camdan falan mı izledin Türkçe dersini ?

Olacaktı. Madem adamı eleştiriyorsun sende dikkat et biraz dostum. Böyle ufak şeylere çokta takılmamak lazım TDK kurumunda çalışmıyoruz sonuçta.

Paris

Üye
Nazik bir şekilde forum kurallarını ihlal etmeden tartışalım arkadaşlar. Forum içerisinde herkes kuralları ihlal etmeden önerilerini & eleştirilerini yapabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt