Rowa Aktifken Town Atma Sorunu!!!

gamerpharmacist

Üye
Merhaba değerli rise online oyuncuları,
Aranızda ROWA açıkken, item veya rpr sorunu olmamasına rağmen town atıyor mu charınız?

Partyde ROWA bırakıyorum, son bir haftada alakasız periyodik olmayan zamanlarda, town atıyor. Log kısmında bu şekilde bir çıktı var.

Player AI TOWN
Auto-attack disabled.
Stop Player AI

Küçük kardeşim towna vs mi tıklıyor diye, ROWA açıp town tıkladığımda aşağıdaki log geliyor.

Auto-attack disabled.
Stop Player AI.

Genel bir hata mıdır? Yoksa benim atladığım bir şey mi var? Yetkililer ve/veya userlar yardımcı olursanız sevinirim.

Reverentia

Yönetici
Game Master
Selam,

ROWA üzerinden Gameplay Settings kısmına giriş yaptığınız da 2. ve 3. seçeneği aktif ederseniz ve gerekli ihtiyaçlar olmaz ise karakter otomatik başlangıç bölgesine dönüş sağlar. Eğer bu durumların tamamını karşılıyor ve belirttiğiniz durumu yaşıyor iseniz, ilgili ekran görüntüleri ile ( Envanter, ROWA ayarları ve yaşadığınız hatanın ) Oyun içi destek bileti oluşturunuz, gerekli inceleme ve dönüş sizlere sağlanacaktır.

İyi eğlenceler.

gamerpharmacist

Üye
Selam,

ROWA üzerinden Gameplay Settings kısmına giriş yaptığınız da 2. ve 3. seçeneği aktif ederseniz ve gerekli ihtiyaçlar olmaz ise karakter otomatik başlangıç bölgesine dönüş sağlar. Eğer bu durumların tamamını karşılıyor ve belirttiğiniz durumu yaşıyor iseniz, ilgili ekran görüntüleri ile ( Envanter, ROWA ayarları ve yaşadığınız hatanın ) Oyun içi destek bileti oluşturunuz, gerekli inceleme ve dönüş sizlere sağlanacaktır.

İyi eğlenceler.
Her iki secenek de aktif degil. Ayni hatayi yasayana kadar bekleyip goruntu mu alayım? Yoksa halihazirdaki rowa, envanter durumunu mu atayım? Konuda acikca yazmıştım oysa. İlginiz icin tesekkur ederim

xcrow

Üye
Merhaba değerli rise online oyuncuları,
Aranızda ROWA açıkken, item veya rpr sorunu olmamasına rağmen town atıyor mu charınız?

Partyde ROWA bırakıyorum, son bir haftada alakasız periyodik olmayan zamanlarda, town atıyor. Log kısmında bu şekilde bir çıktı var.

Player AI TOWN
Auto-attack disabled.
Stop Player AI

Küçük kardeşim towna vs mi tıklıyor diye, ROWA açıp town tıkladığımda aşağıdaki log geliyor.

Auto-attack disabled.
Stop Player AI.

Genel bir hata mıdır? Yoksa benim atladığım bir şey mi var? Yetkililer ve/veya userlar yardımcı olursanız sevinirim.
Aynı sorun ben ve bir kaç arkadaşım da daha yaşanıyordu. Bayağıdır oynamıyoruz gerçi ama düzeltilmemiş demek ki bu sorun. Kendi kendine senin dediğin gibi RPR gelmeden ya da herhangi bir item bitmeden town atıyor karakter. Nadiren oluyordu bu durum ama sinir bozucuydu tabi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt