Row'suz Kanal Sayısı Arttırılsın!!!

Guinness

Üye
Merhabalar çoklu bilgisayar mafyaları maalesef buraya da türemişler.
Betanın ilk günlerinde buradaydım ve tekrar geri döndüm ancak ROW'suz kanal sayısı yeterli olmadığını düşünüyorum.
ROW'a karşı olarak algılanmasını istemem sadece el ile kasan oyuncu için 1 kanal bence yeterli değil.
2. Kanal da Row'suz ancak hiç açık olduğunu görmedik.
Bu oyuncular için 2. kanalın aktif edilmesini öneriyorum.

iyi oyunlar.

Son düzenleme:

NazaTi

Yeni Üye
O 1 kanal hangi kanal acaba? oyunda daha yeniyim o kanalda vakit geçireyim en azından günde 1-2 saat anca ayırabiliyorum

KoHalo

Üye
aynen 1-2 kanal rowsuz olmalı 3-4-5-6-7-8 istedigin row olsun millet elle oynamak istiyor bende aynı fikirdeyim

EvoX

Üye
Oyunun en önemli kısmı farm iken sadece tek bir kanalda farm atılabilmesi kabul edilebilir gibi değil.

Üstelik görev yapmak isteyen kişilerle çakışma oluyor slotlarda. Göreve gelene yardımcı olayım desem saatlerce yardım etmem gerekiyor :) yok ben farmıma devam edeyim slotu vermiyorum desem, görev yapamayanlar mağdur oluyor.

Sakın farklı camplerde farmla veya görev yap demeyin, row açılan her yer tüm slotlar dolu, hiç bir şey yapılamıyor.

Tabii ki çağın gereği kolaylaştırıcı şeyler olsun ama bu kadarı fazla. Bot oyunu mu bu? Her şey oto sonra çık Pk at..

İki de değil en az 3 kanalda row açılmaması gerekli. Doğal farmer, doğal player

EvoX

Üye
oyunu ayakta tutar.

Oyun yönetimine tavsiyem bu kişileri küstürmeyin, oyundan soğutmayın.

Kısa süreli vipelar ile güzel bir ivme yakalarsınız belki ama uzun vadede bu tamamen hazırcı tayfa ile yol alınmaz. Çeker giderler, oyuna bir aidiyet yok. Aç kapa 2 level al, aç kapa invertory item dolsun..

Uzun vadede bu güzel oyunun sonunun gelmesi diğeri gibi yıllar sürmez benden uyarması. Zaman farklı, artık her şey çok hızlı tüketiliyor, doyum ve haz süresi de çok kısa.

Oyuna ve oyuncuya alan açın, sahip olun. Yazık olmasın lütfen.

Araxiel

Üye
Görüyor ve artırıyorum.

ROW denen garabet direkt kaldırılsın. Oyunun amacı oynamaktır. BOT gibi makineye otomatik oynatmak değildir.

Vakti az olan olabilir, çalışan, okulu olan olabilir. Ben de meşgul bir insanım. Akşamları belli saatlerde girebiliyorum. Ama sırf ROW denen şey yüzünden oyunu gerçekten oynayanların oyunu mahvoluyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt