Royal Etkinliği Hk.

GaeukoHontza

Üye
Royal etkinliklerde neredeyse hep aynı oyuncular af k bekliyor yönetim bu afk olan oyunculara nezaman yaptırım yapıcaksınız ss alıyorum otomatik cevap detaylı incelenecektir tüm royal etkinliklerinde townda af k bekleyen insanlar aynı lütfen buna çözüm bulun

BySavas

Üye
bugün 6 tane sini raporladım bazı uyanıklarıda raporladım cezai işlem uygulanmıştır cevabını aldım videolu rapor oluştur

DendroctonuS

Üye
Royal etkinliklerde neredeyse hep aynı oyuncular af k bekliyor yönetim bu afk olan oyunculara nezaman yaptırım yapıcaksınız ss alıyorum otomatik cevap detaylı incelenecektir tüm royal etkinliklerinde townda af k bekleyen insanlar aynı lütfen buna çözüm bulun
Afk ilk sorun ikinci sorun ise pretean ırkı olarak hangi Royal etkinliğe girsem lunaskar ırkı 1500 ile kazanıyor, protean ırkı ise rekor sayı olarak 543 gördüm o derece fark var. Afk lerin bu şekilde daha da artacağı kanaatindeyim. Düzenleme gelince daha da kötü oldu

RickSancheZz

Üye
afk kalanlara bende ayar oluyorum ama dün etkinliğe girdim komşu aradı aracın dörtlüleri açık kalmış 10 dk afk kaldım geldiğimde pm atmıştı biri banlatıcam seni diye :D merakla bekliyorum umarım ban falan yemem :D

Jacques

Üye
Sneakdown diye biri var 10 tane charı var heralde hep afk towndan çıkışta sağa sola yürütüyor gidip kesiyorum hep.

HeaveN

Üye
Aslında afk hiç yok ama şöyle oluyo adam parti almıyolar adam ölmektense town bekliyo oda var

RickSancheZz

Üye
Kanka bu arkadası tebrik etmemiz gerekiyor. Royal etkinligine 10 char sokabildigi için biz tek char zor giriyoruz :D

katıl butonu hep aynı noktada çıkıyor, karakteri hareket edemeyeceği bir yere bırakıp o noktaya mause ile son 5 saniye kala spamlıyorsun internet ve pc yavaşlık problemin yoksa garanti giriyorsun

GrejuwalTRl

Üye
katıl butonu hep aynı noktada çıkıyor, karakteri hareket edemeyeceği bir yere bırakıp o noktaya mause ile son 5 saniye kala spamlıyorsun internet ve pc yavaşlık problemin yoksa garanti giriyorsun
Tamam bunu bende yapıyorum ama 10 tane karaktere 10 mause sol click demek yada 10 tane adam koyması lazım pc basına yada 10 tane macrolu mause sol click yaptırıyor :D

Jacques

Üye
Tamam bunu bende yapıyorum ama 10 tane karaktere 10 mause sol click demek yada 10 tane adam koyması lazım pc basına yada 10 tane macrolu mause sol click yaptırıyor :D
2022 senesindeyiz kardeşim bir çok yolu var bu sneakdown denen adam crystall war etkinliğinde bile afk bırakıyor charlarını öyle biri para için herşeyi yapar her türlü makroyu kullanır zaten.

HARE

Üye
CF için olsun BV için olsun fark etmez, PvP alanlarında adı üstünde savaş puanlarının (BP) baz alınması lazım. Herkes üç aşağı beş yukarı kendi dengiyle eşleşecek, başka çözümü yok. Ağırlıklı BP ortalaması önerimizi de yönetime ilettik, umarım kısa süre içinde tatmin edici bir sisteme kavuşuruz.

Maximiliantr

Üye
Ben keriz gibi gittim 10larca resim çekmiştim, uğraşmış emek harcamıştım o afk kalan oyuncular için. Hatırladığım kadarıyla hiç bir cezai işlem uygulanmadı. Aslında bir nevi herkes bunu yapsın istiyorlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt