Royal Premium Boşa Gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IgnoranceIsStrength

Üye
Güncelleme konusunda her türlü eleştiri yapılabilir ama şahsi olarak bir konu çok canımı sıktı ve bu konuda mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.
Güncelleme gelmeden 1-2 hafta kadar önce yeni char kasmak için Elit Premiumu çöp edip Royal Premium çektim. Şimdi bir anda gelen güncelleme ile bu premium da çöp oldu. Graveguard'da kastığım asas charıma en fazla 1.3k coin geliyor. Zaten Row için gerekli masraflar zar zor çıkıyordu, şu an masrafların yanına bile yaklaşmıyor. En azından mevcut premiumların düşünülmesi gerekiyordu. Bu kadar keskin geçişten rahatsızım ve yeni charı kasmayı bıraktım. Yönetimin bu mağduriyetleri gidermesi gerektiğini düşünüyorum. Benim gibi mağduriyet yaşayan pek çok kişi olduğuna inandığım için böyle bir konu açma gereği duydum.

kimyasal

Üye
Premıuma zam gelse daha mantıklıydı böyle olacağına.

IgnoranceIsStrength

Üye
Mevcut premiumların süresi bitene kadar coin artışının sağlanması gerekiyordu. Dediğim gibi, güncelleme ile ilgili yapılabilecek diğer eleştirileri bir kenara bırakarak söylüyorum bunu. İki hafta önce verdiğim para çöp oldu şu anda. Gelen bu coin ile char kasmamın anlamı kalmadı. Premium bitene kadar normal coin seviyesinin devam etmesi çok mu zordu? Sonrasında yeni premiumlardan alacaksınız diyebilirdiniz, ama premium süresi bitmeden onun özelliklerini sıfıra indirmek değişik bir yaklaşım olmuş.

levbom

Üye
exp kasıyordun sadece coin azaldı diyemi çöp oldu royal pre.
bendede royal var ben kullanıuyorum süresi dolanakadarda değiştirmeyeceğim.
exp bonusu azalmadı diye biliyorum. coin azalmasıda premiumla alakalı değil genel olarak azalttılar. bence süresi bitene kadar kullanabilirsin.

IgnoranceIsStrength

Üye
exp kasıyordun sadece coin azaldı diyemi çöp oldu royal pre.
bendede royal var ben kullanıuyorum süresi dolanakadarda değiştirmeyeceğim.
exp bonusu azalmadı diye biliyorum. coin azalmasıda premiumla alakalı değil genel olarak azalttılar. bence süresi bitene kadar kullanabilirsin.
Yanlış bilmiyorsam coin azalma sebebi Farm Premium alana artı coin vermesi. Yani coini Farm Premium alınması için azalttılar. En azından mevcut Royal Premium bitene kadar coinler eski oranda tutulabilirdi. Yoksa exp anlamında bir kayıp yok, o konuda haklısın.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Güncelleme konusunda her türlü eleştiri yapılabilir ama şahsi olarak bir konu çok canımı sıktı ve bu konuda mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.
Güncelleme gelmeden 1-2 hafta kadar önce yeni char kasmak için Elit Premiumu çöp edip Royal Premium çektim. Şimdi bir anda gelen güncelleme ile bu premium da çöp oldu. Graveguard'da kastığım asas charıma en fazla 1.3k coin geliyor. Zaten Row için gerekli masraflar zar zor çıkıyordu, şu an masrafların yanına bile yaklaşmıyor. En azından mevcut premiumların düşünülmesi gerekiyordu. Bu kadar keskin geçişten rahatsızım ve yeni charı kasmayı bıraktım. Yönetimin bu mağduriyetleri gidermesi gerektiğini düşünüyorum. Benim gibi mağduriyet yaşayan pek çok kişi olduğuna inandığım için böyle bir konu açma gereği duydum.

Royal premium için herhangi bir değişiklik olmadı mevcut özellikleri ile devam edebileceksiniz süresi bitine kadar.

fstab

Üye
Royal premium için herhangi bir değişiklik olmadı mevcut özellikleri ile devam edebileceksiniz süresi bitine kadar.
sayın mod bir değişiklik olmadıysa neden coin miktarı elite preden bile daha az veriyor, farm pre aldı arkadasım ve aldıgı coin oranı önceki royal pre ile aldığı ile aynı miktarda geliyor. o zaman sunu diyebilirmiyiz farm pre satmak için drop oranlarını düşürüp premium ile eski oranına geri getiriyorsunuz ve bunuda sanki yeni bir arttırmaymış gibi tekrar bize satıyorsunuz :ROFLMAO: çok zekice ben bu hareketi takdir ettim

IgnoranceIsStrength

Üye
Eğer yanlış biliyorsam düzeltin lütfen. Sanırım Farm Premium alındığında eski coinlere çok yakın veya birebir aynı oranda coin alınıyor. Yani coin düşürülme amacı insanlara Farm Premium aldırmak. Farm Premium uygulamasını bu konu özelinde eleştirmiyorum, ancak Royal Premium oyunun en iyi premiumu iken almıştık. Şu an coin olarak Royal Premium çöp oldu. En azından mevcut premiumlar bitene kadar coin oranına ilişkin bir koruma sağlanamaz mıydı?

levbom

Üye
gold bonus %100 farm premiumda yanı royal premiujmda %10 fazla şuan aldıgınızda %90 fazla alacaksınız.
oda yaklaşık 2 katı diyebiliriz.

BEARFACT

Yönetici
Game Master

Herhangi bir şey olmadı, Royal Premium aldığın zaman ne veriyorsa hala aynısını veriyor. Özellikleri değişmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt