Royal Şampiyon

TheSEZGIN

Üye
Başarının tesadüf olmadığı , oyuncu kalitesinin ne düzeyde olduğunun direk kanıtı 01:18 de .. Eline sağlık kardeşim umarım kendini herkesten üstün gören , üstten üstten konuşan herkese ders olur . :cool: ŞAMPİYON ROYAL ..

IICooLLBackII

Üye
Biz hiç bir zaman vs den kaçmadık kaçmayız. Dışardan priest olduğu zaman kesip 12 sn vs sürdü diyerek 3 aydır bununla övünen bir ekibe gerekeni yapmışsın eline emeğine sağlık.

ImSoloTurk

Üye
Hiçbir mecrada kaçmadığımızın kanıtıdır bu video 100gb yazıp yazıp boş yapan iq 5 arkadaşlara bir ders olduğunu düşünüyorum. ROYAL ve OVER (ROYAL) olarak biz herzaman rakip arıyoruz ama malesef royalin rakibi de kendisi :(

Silencer

Üye
Her iki klandan da olmayan birisi olarak şunu söyleyeyim ; tebrik ederim hodri meydan denilmiş ve sampiyon olunmuş bunun üstüne söylenecek her söz “Kedinin ulaşamadığı ciğer “ olur :)

Makarov

Üye
Ay bu hale düşsem oyunu bırakırdım. Ha bu duruma düşmüşsün ha maniasada mesir macunu kazanına düşmüşsün aynı şey. İzlerken hem sevindim hem utandım.

PoisonKnife

Üye
Bitter eline emeğine zamanını ayırdığın için extra teşekkür ederim çok harika olmuş imdb 9.9 luk bir video bizlere izlettiğin için teşekkürler.
İnsanların ağzı torba değil ne yazık ki bağlanmıyor yayınlarda boş boş konuşanlara cevap olsun..

neren51

Üye
Ya bu wtfnin yayıncıları çok itici tipler. Sürekli sataşayım, laf atayım, polemik çıkarayım peşindeler. Mage ekibin oynadığı melee turnuvasında magelere elenen tayfa acaba bir daha konuşabilir mi?
Bence konuşur bunlarda ar yok :)

TankerNeJLa

Üye
Merak etmeyin 3 5 gün sonra royal +10 itemlerle oynadı diye yayında söylenmeye başlarlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt