RPR Çılgın Paralar Alıyor. SS içerde.

LastLegends

Üye
Merhabalar. RPR yaptım 20.000.000 coinse yakın param gitti ilgilenmenizi rica ediyorum. Günlerce verdigim emek gitti. Ayrıca Pazar vs kurmamış olmama rağmen 48 lvl quest silahım ve 60 lvl quest silahım silindi. Ilgilenmenizi rica ederim. Coins kaybı ile ilgili Screen Shot ektedir.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    4.6 MB · Görüntüleme: 136

Nisshe

Üye
Merhabalar. RPR yaptım 20.000.000 coinse yakın param gitti ilgilenmenizi rica ediyorum. Günlerce verdigim emek gitti. Ayrıca Pazar vs kurmamış olmama rağmen 48 lvl quest silahım ve 60 lvl quest silahım silindi. Ilgilenmenizi rica ederim. Coins kaybı ile ilgili Screen Shot ektedir.
20 M nerde yaptın :D

IUNDERGROUND

Üye
aynı sorun biraz önce bende de oldu 30m param vardı bir baktım 9mye düştü yetkililere yazdım inşallah bir çözüm üretirler

Etzhel

Üye
Hocam alakasiz bir soru sorucam 65 te halgard gorevlerini yapsak kac level yapar beni? Dedikleri kadar fazla exp veriyor mu

Genius

Üye
Ya ne ilginç insanlarsınız. Adı üstünde test amaçlı bir sürümde ne için 7/24 kendinizi heba edip para, item, level vs kasıyorsunuz. Bazı şeyler gidince bir de şikayet ediyorsunuz. Zaten 3-5 gün sonra her şey sıfırlanacak :)

LastLegends

Üye
Ya ne ilginç insanlarsınız. Adı üstünde test amaçlı bir sürümde ne için 7/24 kendinizi heba edip para, item, level vs kasıyorsunuz. Bazı şeyler gidince bir de şikayet ediyorsunuz. Zaten 3-5 gün sonra her şey sıfırlanacak :)
Kardeş ben seni ikna edemem. Sen çok değişik kafalardasin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt